top of page

Hallo allemaal, welkom bij het gastenboek van camping Rose de Provins. U kunt hieronder uw ervaringen delen over uw bezoek aan onze camping, de Morvan of deze website. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Lies en Jan 23 oktober 2016

Beste Gertjan

Een bijzonder jaar en wel heel bijzondere camping in de Morvan! Dit jaar 2 keer op Rose de Provins genoten van de rust, van de omgeving en de gastvrijheid van Gertjan. En niet te vergeten de perfecte sfeer van de campinggasten van het moment. In het voorjaar getriggert om ook de herfstsfeer en de herfstkleuren te bewonderen! Het levert mooie herinneringen op en 2 keer een prachtig fotoboek. Gertjan bedankt en tot ziens, we komen zeker terug!

Lies en Jan en Louca

 

Grady en Erica 22 oktober 2016

Lieve Gertjan,

In het voorjaar even weg, kom ik weet een mooie plek.

En  zomers weer die kant op, wordt dat niet al te gek!

In de herfst: daar zijn we weer, Gertjan gaat nog van ons dromen……

Jammer dan, geen medelij, want wij zullen blijven komen.

Liefs Grady en Erica

 

Avistiane en Michael 24 september 2016

Lieber Gertjan!

Dank fur diesen wunderbaren platz,diese stille, dieses kleine Paradies auf Erden! Danke fur deinen tollen Baquette- service. Danke fur Dich!

Ales liebe Avistiane & Michael

 

Henk en Hennie 22 september 2016

Beste Gertjan

Wij waren op zoek naar rust en ruimte. Even weg van het alledaagse; drukte en druk. Deze plek hebben we gevonden, Rose de Provins. Dank dat we hier mochten zijn!

Henk en Hennie

 

Petra en Arthur 10 september 2016

We kwamen zondag 4 september op doorreis naar Spanje en bleven tot zondag 11 september. Wat een plek en wat een prachtige staplaatsen. Jouw ontspannen en toch zo service gerichte houding zal ons zeker bij blijven. Met onze tent en zonder koeltas, waren we reuze blij met de gekoelde witte wijn en bier uit jouw koelkast waarin ik ook nog wat koelspul kwijt kon. Dat was fijn. En verder natuurlijk de stilte; stilte balsem voor de ziel! Wij komen hier zeker terug, waarschijnlijk al eind september, begin oktober. Dank je voor alle goede zorgen.

Petra en Arthur

 

Myriam en Philip 3 september 2016

In 1 van de ontelbare glooiingen van de natuurpracht van de Morvan, ontdekten we een pareltje van een kampeerterrein Rose de Provins. Nadat we kennis maakten met de zomerse, zondagse chaos en drukte aan het Lac des Settons, voelde het als een verademing om hier in deze oase van rust te komen. Voor wijnliefhebbers en gastronomen als wij is en  blijft Frankrijk het favoriete land in Europa om op vakantie te gaan. Verwend door de vele fantastische mooie kampeerplekken op onze reizen naar andere continenten, zijn we steeds op zoek naar vergelijkbare plaatsen korter bij huis(Brussel). We ervaren het dan ook als een gelukstreffer als we er eentje vinden en Rose de Provins beantwoordt volledig aan ons idee van ideale verblijfplaats. We zijn zeer blij dat het op ons pad kwam, bedankt! Zeker tot ziens Gertjan!

Myriam & Philip

 

Jaap en Miriam 2 september 2016

Toevallig belandden we op deze camping. We hebben er een paar heerlijke dagen gehad. Wat een rust en ruimte en wat een prachtige sterrenhemel! Gertjan bedankt voor je gastvrijheid en waarschijnlijk tot ziens!

Jaap en Miriam

 

Marjoke en Leonid 27 augustus 2016

Lieve Gertjan

Dank je wel voor je gastvrijheid! Je doet het prima en we hebben veel bewondering voor je! We hebben weer genoten van de heerlijke stilte, de zon en de prachtige sterrenhemel. Ook de verse broodjes en eitjes, de jam en de cherrytomaatjes waren om te smullen! Alles met liefde gemaakt en geoogst, dat konden we proeven…. Het was gezellig met jou en zoals je al zei: 5 jaar is te lang om niet langs te komen, dus a bientot! We komen graag weer terug!

Lieve groetjes Marjoke & Leonid

P.S. Als Leonid volgende keer geen pijn in zijn bil heeft, lopen we met didgeridoo naar het vennetje.

 

Grady en Erica 21 augustus 2016

Ergens verscholen tussen ’t groen, van varens en van bomen,

bevindt zich “Rose de Provins”, de camping van je dromen.

Moeder natuur, die lacht je toe, probeert je te verleiden

Met bloemen, vlinders en een ven zal ze je verblijden.

Per uur verstrijkt er 1 minuut, de tijd doet het rustig aan

Met “vlug”en “snel”en “nu meteen”is het hier gauw gedaan.

Een ieder heeft het naar zijn zin, geniet met volle teugen.

Ook de gastvrijheid van Gertjan, zal men zich nog lang heugen.

Eens zit het verblijf hier er weer op, en moet je huiswaarts gaan.

Maar als je terugdenkt aan die tijd, zal plots een lach ontstaan.

Want, ergens diep in de Morvan, verstopt tussen de bomen,

Ligt “Rose de Provins”. DE plek om terug te komen!

Lieve Gertjan, het was weer heerlijk; we zien elkaar weer in oktober!

Liefs Grady en Erica

 

Jan en Margreet 20 augustus 2016

Lieve Gertjan

Ruim 2 weken hebben we hier gebivakkeerd en wat hebben we weer genoten. Dit was onze derde maal op Rose de Provins en zeker niet de laatste. Wij houden van die rust, ruimte en natuur. Onze Reisa vindt het ook heerlijk, zat elke dag op jouw knuffels te wachten. Veel waardering dat je Rose de Provins alleen runt, ook in de geest van Marinel. Bedankt voor je gastvrijheid en alles wat erbij hoort.

Dikke knuffel van Reisa.

Liefs Jan en Margreet, tot een volgend keer (duurt vast niet lang meer).

 

John en Sietske 20 augustus 2016

Hallo Gertjan

Vorig jaar stonden we een kleine week op jouw camping en toen wisten we al zeker, we komen nog eens terug. Dit jaar hebben we 41/2 week door Frankrijk gezworven, en na die (enerverende) weken, wilden we een paar dagen tot rust komen op Rose de Provins. Gelukkig had je nog plek voor ons, de laatste nacht konden we zelfs in de gite terecht. Het was weer een warm welkom, het voelde haast als thuiskomen.

Dank je wel en zeker tot ziens!

John en Sietske

 

Antonie en Marieke 19 augustus 2016

Beste Gertjan

Met een 9,2 op Zoover en alom prijzende woorden zijn wij redelijk “last minute”toch nog  vertrokken naar “jullie”camping Rose de Provins. De scepsis ( een 9,2 en zoveel lof waar is het addertje) hebben wij direct laten varen bij aankomst, want wat hebben “jullie”een heerlijke oase gecreëerd vol van rust en ruimte. De 9,2 is dan ook meer dan verdient! De prachtige gite gaat mee op ons wensenlijstje aangezien wij na 10 dagen nog veel te ontdekken hebben in de Morvan.

Warme groet Antonie, Marieke & Skye

 

Ton en Ilona 18 augustus 2016

Hoi Gertjan

Na een zoektocht op internet stuitten we op jullie site. Direct sprak het ons erg aan. Toen we hier heen reden hadden wij het idee dat we naar het einde van de wereld reden. En het is inderdaad het einde! Wat een geweldige plek  heb je hier samen met Marinel gecreëerd. We hebben ontzettend genoten van de rust, de ruimte, de vogels, de luchten, de prachtige Morvan, de gezellige mensen, het boulen, enz. Bedankt dat we mochten genieten van jouw mooie plekje. We hopen zeker nog eens terug te komen.

Lieve groet Ton & Ilona

P.S. Ton houdt Facebook in de gaten over al het nieuws rondom de Ven!

 

Gerard en Marieke 16 augustus 2016

Beste Gertjan

Wij waren op de bonnefooi op zoek naar een kleinere camping in de Morvan die mooi en rustig was en vonden meer dan dat! Wat een plezierige sfeer heb je hier gecreeerd en wat ben jij een goed gastheer. Volgende keer weer graag, maar dan reserveren we wel.

Hartelijke groet Gerard

Wat een mooie, rustige, gastvrije camping. Dank Gertjan dat wij hiervan hebben mogen genieten.

Marieke

 

Geert en Joke 14 augustus 2016

Lieve Gertjan

Morgen gaan we weer richting Nederland, na 16 heerlijke dagen bij jou hier op de camping. Het was onze 4de keer hier en wederom meer dan goed. Vorig jaar lukte het niet hier te komen maar nu konden we weer zien hoe alles gegroeid is, nog groener, en dan ook nog het Ven, fantastisch! Dit alles onder jouw bezielende werklust en enthousiasme en liefde voor deze plek door jullie samen eens gekozen. Deze keer op plek 1, mooi vlak op het oog, maar het lukte ons toch om de vouwwagen scheef op te zetten. Dit mocht de pret niet drukken. Ook met onze andere “buren” hebben we het erg getroffen. Heerlijk ook bij jou op het terras…. Relaxen, plezier, bijtanken, dat is wat hier heel goed wil.

Wij wensen jou het allerbeste en nog vele mooie jaren hier op deze prachtige plek in Frankrijk. En wie weet tot volgend jaar!

Lieve groeten Geert (de buurman) & Joke

 

Henk en Hetty 8 augustus 2016

Rose de Provins is precies wat iemand met een haat/liefde verhouding tot kamperen nodig heeft. De liefde bracht mij hier en wat hebben we het goed gehad. De rust, sterren, vogels, ruime plek, goed sanitair, het centrale punt in de Morvan om van alles te bezoeken, het Lac des Settons helemaal geweldig. Oh ja en de visvijver met het ommetje, wat is dat ook een mooie plek! Mijn verhouding tot kamperen is door mijn verblijf hier weer omgeslagen naar liefde.

Gezien het bovenstaande is mijn missie geslaagd! Hetty vindt kamperen, wat ik al mijn hele leven doe, nu ook leuk en dat opent perspectieven. En deze camping met “host”Gertjan is geweldig. Wat velen al geschreven hebben: het is met liefde allemaal gedaan en dat voel je. Nu is Gertjan het plekje tegenover ons aan het maaien, de gasten zijn net weggegaan. Dit had ik niet durven hopen toen ik intypte “rustige, kleine camping”. Wij zullen  je camping aanbevelen aan iedereen, die het zal kunnen waarderen!

Henk en Hetty

 

Ariane en Willem 7 augustus 2016

Rose de Provins……. Een hemels Paradijs op aarde. Het uitzicht wat je ziet, de vogels die je hoort, de natuur die je ruikt, de stilte die je voelt en de wijn die je proeft. Alle zintuigen worden geprikkeld en daarbovenop het gastheerschap van jou Gertjan. De rust die je uitstraalt pas jij perfect aan, aan de gemoedstoestand van je gasten. Over de camping zelf heb je goed nagedacht: grote staanplaatsen die vlak zijn met beplanting er omheen om privacy te waarborgen voor wie dat belangrijk vindt. Met als kers op de taart: een prive waterkraan. Om nog maar te zwijgen over het perfecte sanitair: schone toiletten, goede douches met niet te vergeten altijd heet water. Wat ik al schreef een hemels Paradijs waar we graag terugkomen.

Ariane, Pieter, Willem en Anna

 

Rene en Sylvia 7 augustus 2016

Beste Gertjan

Het is fantastisch wat jij, samen met je vrouw Marinel, hier hebt neergezet! Uit alles spreekt jullie liefde voor deze plek. Bedankt hiervoor! Wij vonden hier rust en schoonheid en hopen hier zeker terug te mogen komen.

Rene & Sylvia

 

Marco en Nelleke 5 augustus 2016

Beste Gertjan

Vorig jaar stonden we 2 nachten op jouw prachtige camping. Wegens erg veel regen gingen we door naar het zuiden. Een revieuw op Zoover… ach eenmaal thuis is dat al snel vergeten te schrijven. Je mooie linnen Rose de Provins tasje heeft al die tijd aan een haakje in mijn huis geprijkt. En nu zijn we hier weer teruggekomen voor iets langer. We gaan nu niet verder schrijven in jou gastenboek. Nee… eerst een revieuw schrijven op Zoover…. Zo dat staat online, het is verzonden.

Twee jaar geleden tijdens de warme zomer van 2014 stonden we een paar weekenden in Zeeland op een prachtige camping. Daar was een sfeer, een rust en hele lieve mensen die de camping “Satva” in Philippine facilliteerde. Wij hebben serieus gedacht: ‘Daar bestaat er maar 1 van.”Niets is minder waar. Jouw camping Gertjan is een broertje/zusje van camping Satva. Zo mooi, zo keurig netjes, zo compleet, zo’n warme, hartelijke ontvangst, zo’n thuiskomen. Het maakt het zoveel meer bijzonder dat jij de kracht hebt om deze camping vorm te blijven geven. Je straalt rust uit en trekt daardoor ongetwijfeld rustige gasten aan. Het is genieten om in jou nabijheid te zijn. Je humor, je  kalmte. Petje af! Wij wensen je heel veel goeds toe nu en in de toekomst. Liefs en graag tot ziens.

Marco en Nelleke

 

Herman en Christien 3 augustus 2016

Gertjan

Herman en ik waren van plan om hier een dag of tien terug te komen en daarna verder Frankrijk in te trekken. Door een verdrietige gebeurtenis kwam onze wereld enigszins op zijn kop te staan en wisten we aanvankelijk niet echt of we nog wel zouden gaan. Een dag later dan gepland waren we hier toch en vanaf dag 1 kwam er een grote rust over ons. Wat deed het ons goed om in de Morvan op deze camping van jou te zijn. Na een paar dagen merkte we pas hoe uitgeput wij waren zowel emotioneel als lichamelijk. We vroegen je of we misschien wat langer konden blijven en meedenkend en flexibel als jij bent heb je dat voor ons geregeld. Heel veel dank daarvoor. Het verblijf, de rust, de schoonheid van de omgeving werkt helend. Deze 17 dagen waren super! En dan natuurlijk ook de warme broodjes, de heerlijke wijn en de rust die jij uitstraalt. Tot ziens!

Herman en Christien en Tucker

 

Hylke en Derk 30 juli 2016

Beste Gertjan

Er zijn van die plekken die onmiddellijk een gevoel van rust en vertrouwdheid oproepen. Deze camping heeft dit! We zijn hier op goed geluk terecht gekomen, zoals we dat altijd doen, want we laten ons graag verrassen. Het is echter niet alleen de plek, maar ook de mensen die er zijn of komen. Fantastisch! Dank voor je goede zorgen Gertjan vanaf de hoogste plek van de camping plus minus 652 meter. We’ll be back!

Hylkje, Derk en Gerben (onze) trouwe borderterriër.

 

Meindi en Sjors 30 juli 2016

Hoi Gertjan

Heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Super genoten!

We merkten echt dat er een bijzondere energie is. “leilijnen” Perfect alles op orde, het ontbreekt aan niets. Heerlijke broodjesservice! Dank voor alles en veel suc6 voor de toekomst.

Meindi en Sjors

 

Roel en Francien 29 juli 2016

Hee Gertjan

Uniek! Het is iedere keer weer speciaal. Stel dat je in januari al begint te hunkeren naar Rose de Provins en traditioneel pas in juni boekt. Stel dat er dan een schitterend uitzicht wacht. Onovertroffen, kijken, staren, genieten van de rust en stilte. Maar zeker ook genieten van het bijkletsen. Deze plek met alles erop en eraan is zeer speciaal voor ons en wordt dat nog steeds meer.

Roel en Francien

 

Peter en Marlies 28 juli 2016

Ha Gertjan

Hartelijk dank voor de heerlijke week op Rose de Provins! Natuurlijk was het gezellig om er met Roel en Francien te zijn, maar we hebben ook genoten van de rust, de mooie plek met prachtige bloemenrand, de specht, de familie roodstaart, de uilen, de koeien en niet te vergeten jouw koude wijn. Het enige minpuntje was het gemis van heerlijke buffetten.

Groet Peter en Marlies

 

Marion en Gerrit 28 juli 2016

Beste Gertjan

Via mijn zus en haar vriendin hoorden we van deze plek. Je had nog plaats en we zijn bijna 3 weken gebleven. Vaak reden we na een week weer door. Echter de rust, het gemoedelijke, je gastvrijheid, behulpzaamheid, je flexibiliteit en zorgzaamheid waarmee je een ieder en alles op de camping benaderd brengt een relaxed gevoel. Je bent een man met een hart voor de camping en haar gasten dat straal jij uit en daarmee de camping. Het is een bijzondere plek waar je tot rust komt. Onze complimenten hiervoor. We gaan nooit naar dezelfde camping terug, maar hier komen we graag weer terug, om te genieten van al het bijzondere hier en jouw humor en niet te vergeten de heerlijke walnoten. We gaan je camping aan velen aanprijzen. Nogmaals dank en tot ziens!

Marion en Gerrit

 

Doesjka en Hans 27 juli 2016

Gertjan

Wat kunnen onze woorden nog toevoegen……. Nu moet je niet naast je schoenen gaan lopen, maar eerlijk gezegd is alles wat in dit mooie boek staat niet minder waar dan wij hebben ervaren! We komen graag weer terug met onze ultra moderne caravan (1965) of misschien wel in de gite hiernaast…. Gertjan bedankt voor alles!

Doesjka en Hans en Skip

 

Gea en Freek 27 juli 2016

De zomerzon straalt warmte die elk mens vervult met energie. Tot ’s avonds laat is het nog zwoel en liggend in mijn luie stoel denk ik bij het laatste glaasje wijn, kon het maar altijd zomer zijn met caravans in stille hoeken zo ruim en groen. Mensen lezen boeken, wilde bloemen en lectuur, een helende stilte tot in het late uur!! Gertjan, hartelijk dank voor de rust en de ruimte die je ons hebt gegeven op deze prachtige camping.

Gea en Freek

 

Piet en Trijnsje 24 juli 2016

Einde van weer een vakantie (4de keer) op Rose de Provins. War gaat dat snel. En toch toen we met z’n allen om onze auto heen stonden, omdat hij droog stond en we bang waren voor serieuze problemen. , lijkt ook alweer lang geleden. Gelukkig viel dat wel mee.   Het weer was over het algemeen ook prima. Dat was allemaal prima. Maar bovenal en meer dan prima was je hulpvaardigheid, je gastvrijheid en je flexibiliteit. Niet voor niets zijn we hier voor de 4de keer. De prachtige plek, de prachtige omgeving en wat je ervan gemaakt hebt en nog mee bezig bent, het ven. Gertjan jullie creëerden een paradijsje. Tot de volgende keer.

Piet en Trijnstje

 

Henk en Mieke 24 juli 2016

Beste Gertjan

De mooiste plaatsen staan niet altijd op de kaart. Gelukkig voor ons was er daarom een plekje vrij op jouw gastvrije camping. Bedankt voor de gastvrijheid! We hebben een mooie tijd gehad!

Groeten Henk en Mieke

 

Wichard en Anneke 20 juli 2016

Na 1 jaar zijn we weer terug in het mooie stukje paradijs dat Gertjan met ons wil delen. Het is hier weer genieten, ont (moeten) en onthaasten. Dit keer onder de kastanjeboom met de zoemende bijen. Het pad rondom het ven is klaar. Het is door ons geopend. Wat is het mooi geworden. Een heerlijk rondje in de avond met de hond. En ja, het is anders zonder Marinel, we missen haar, maar ook weer niet. Ze is in veel dingen nog aanwezig. Het is alsof ze meekijkt en tevreden is met hoe je het doet om jullie droom te leven zonder haar. Dank je wel voor het delen van deze mooie plek. Het was weer heel fijn. Dikke knuffels van ons

Wichard, Anneke en Dibbus

 

Tom en Els 16 juli 2016

Ha Gertjan

Zoveel ruimte en prachtig uitzicht is voor ons ongekend. Verrast door dit unieke plekje, de gemoedelijke sfeer, brood bezorgd bij de tent(!) Kortom een toppertje in onze kampeerervaringen.

Dank Gertjan voor dit alles.

Als collega “campingbeheerder” ben ik geneigd naar de praktische aspecten te kijken. Hoeft niet, want alles klopt als een bus. Het lijkt niet moeilijk op een plek als deze, maar we weten dat  dat  het wel is. Geweldig hoe jij alles voor elkaar hebt gekregen!! We hebben al vele campings in ons “kampeerleven” bezocht van noord tot zuid Europa. Deze spant de kroon!!

Tom en Els

 

Pim en Ellen 14 juli 2016

Hoi Gertjan

Wat een onverwacht prachtige plek hebben we hier gevonden. We waren van plan niet zo lang te blijven, maar zijn bijna 2 weken gebleven. Genoten van de plek, de omgeving en de rust. Bedankt voor alles en tot een volgende keer.

Groeten Pim en Ellen

 

Hugo en Liesbeth 10 juli 2016

Gertjan,

We vonden de camping en zouden 1 a 2 nachtjes blijven. Het werden er 9!

Genoten van de stilte, natuur en de heerlijke wijn en maaltijden! Dank voor je gastvrijheid!

Het ga je goed!

Hugo en Liesbeth, Almere

 

Henkjan en Marina 4 juli 2016

Lieve Gertjan

We weten het nu zeker, wat ons betreft is dit de mooiste, rustigste, natuurlijkste, sfeervolste, ruimste, warmste, lieflijkste en schoonste plek op aarde!!!

Tot volgend jaar Gertjan.

Liefs Henkjan en Marina

 

Carla en Jan 28 juni 2016

Lieve Gertjan

Ondanks het feit dat we heel veel regen hebben moeten trotseren, heb ik niet het gevoel dat onze vakantie verregend is, hoe kan dat? Als de zon doorkwam was het prachtig! Heerlijk voor de tent genietend van het prachtige uitzicht. s’Middags of s’avonds altijd een Bourgondische maaltijd. Wat voel ik me hier thuis! Mede ook door je geweldige gastvrijheid en je opgeruimde karakter, altijd vrolijk, altijd een grapje. Gertjan bedankt voor dit plekje op aarde, er is nergens een tweede! Ik probeer de stilte te vatten in een doosje, om er thuis nog eens van te genieten…..

Liefs Carla Beukelman

 

Beste Gertjan,

Nog nooit hebben wij zolang op jouw camping gestaan, 18 dagen..Nog nooit hebben wij zolang moeten wachten op beter weer, maar je hebt ons erdoorheen geholpen met jouw vrolijke kwinkslagen, ondanks de slechte bezetting. Wij stonden zelfs 4 dagen helemaal alleen..Een oase van rust als je de bliksem en donder niet meerekent. Nergens anders zouden we dat volgehouden hebben. Hoewel ook wij Marinel nog steeds missen, slaag je er op bewonderenswaardige wijze in om in dezelfde sfeer door te gaan. We zullen Zoover weer uitleggen hoe goed Rose de Provins wel is. Tot volgende keer!

Jan Beukelman

 

Henny en Jan 1 juni 2016

Lieve Gertjan

In dezelfde periode als vorig jaar zijn we weer op Rose de Provins, Toen prachtig weer, nu een temperatuur die beter past bij Gluhwein dan bij de wijn van Gertjan. Toch waren het 11 fijne dagen, of het nu door het weer komt, of door het benzinetekort, de camping had deze keer weinig kampeerders. Aan de camping kan het niet liggen, alles is hier perfect. Het is een paradijsje in de Morvan. Het kan niet anders of er zullen dit seizoen veel mensen komen genieten. Ook wij komen zeker weer eens terug. Gertjan veel succes en de hartelijke groeten van

Henny en Jan

 

Monique en Bernhard 14 mei 2016

Eigenlijk het zelfde als vorig jaar ( zie 9-9-2015) Een warm welkom en meteen hulpvaardig, geweldig!! Deze week weer genoten ondanks het wat minder goede weer. Nu verder enroute richting Portugal, maar je bent nog niet van ons af, en zoals je van ons gewend bent, weten we nog niet wanneer we weer komen half juni?  September? Maar….WE KOMEN TERUG! Bedankt voor alles Dikke Kus

Monique en Bernhard, en Meaghan

 

Bert en Hanneke 10 mei 2016

Lieve Gertjan,

De laatste avond van onze vakantie druk je ons om 9 uur s’avonds nog het gastenboek onder onze neus, ja en probeer dan nog maar eens wat zinnigs op te schrijven ( helemaal na zo’n enerverende dag..!!!) Eerst maar eens kijken wat andere gasten voor een verhalen, gedichten en zelfs theaterstukken geschreven hebben! Nu is het inmiddels 10 uur en weten we helemaal niet meer wat we op moeten schrijven, alles is toch al gezegd,  en we willen toch na 3 kampeervakanties en 5 weken in de gite ( vanaf 2012) wel een beetje origineel uit de hoek komen……..een slokje champagne dan nog maar ( mag geen champagne heten, maar smaakt er zeker niet minder om !) nog over van vanmiddag. Vandaag ook bewust besloten om de caravan hier te laten, zodat er dit jaar zeker een retourtje Rose de Provins inzit. Gertjan we weten voor de toekomst dat we aan jou een goede noaber zullen hebben en dat is in Twente heel veel waard!  Ja nu is het 11 uur en toch nog een lang verhaal geworden. We gaan voor de laatste keer hier slapen, maar….. tot binnenkort!

Liefs Bert, Hanneke, Bart en Mandy

 

Lies en Jan 8 mei 2016

Gertjan,

We zijn de eerste keer in de Morvan, en staan bij de start van het seizoen twee weken op de camping. Twee weken waarin we alle seizoenen meemaken, van koud en sneeuw in het begin, tot zomers in de tweede week. We zijn warm onthaald door Gertjan die voordurend gastvrij aanwezig is. De camping is mooi en rustig, de plekken ruim en met prachtig uitzicht. s’Morgens met  warme broodjes aan de caravandeur gebracht. Altijd top. Wij en onze hond Louca voelden ons hier thuis vanaf het eerste moment! We hebben genoten en kijken terug op een fijne vakantie en veel mooie gesprekken met jou en de campinggasten. We komen zeker nog eens een keer terug!

Lies en Jan Bos en Louca

 

Sid en Marlies 6 mei 2016

Beste Gertjan

We kwamen hier en voelde ons meteen op ons gemak. Veel vakantie’s reizen we van camping naar camping, maar jouw camping was zo leuk , fijn, gastvrij en rustig, dat we er de hele week gestaan hebben. Bedankt voor je gastvrijheid en voor de heerlijke broodjes in de morgen. We komen zowiezo terug. Groetjes bedankt.

Matthijs, Tom, Sid, Marlies, Sander, hond; Guus en Saar.

bottom of page