© 2017 Camping Rose de Provins

Hallo allemaal, welkom bij het gastenboek van de gîte op Camping Rose de Provins. U kunt hieronder uw ervaringen delen over uw bezoek aan onze gîte, de Morvan of deze website. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Annabel en Andrew, Casper en Antwan  29-07-2017 tot 05-08-2017

Wij zijn zeer blij deze plek ontdekt te hebben, zowel de gite als de streek. Mooie gite en de Morvan is een ontdekking voor ons! We hebben mooie fietstochten gedaan en de kinderen hebben zich geamuseerd aan het meer. Een plek om zeker terug te komen!

Annabel en Andrew, Casper en Antwan   

 

Els, Jacqueline,  Annemiek en Koen, 29-07-2017

Wat een serene rust was het eerste wat we tegen elkaar zeiden. Mooie gite maar vooral heel prettig omdat alles er was en omdat het zo goed verzorgd is. We hebben pech met het weer, grijs, behoorlijk wat regen. Ook dan is de gite prima. Het uitzicht kan niet beter! Vooral de aandacht en je rust zijn een fijne toevoeging. De warme broodjes een soort cadeautje.

Els, Jacqueline, Annemiek en Koen

 

Ilse (11 jaar) 22-07-2017

We hebben genoten van het gezellige huisje, het prachtige uitzicht en de natuurrijke omgeving. Veel mooie dorpjes en een groot meer in de buurt waar je veel kunt doen en met veel wandelpaden. Het was de hele week goed weer en heel warm. ’s Avonds na het eten gingen we lekker buiten spelletjes spelen  zoals kaarten. De broodjes waren lekker en de bedden zacht. Ikzelf heb me prima vermaakt net zoals de hond en mijn ouders. Met de hond konden we mooie wandelingen maken, zodat hij ook een fijne vakantie heeft gehad.

Groetjes (waf) van Ilse en Bobbie

Annette 22-07-2017

Dat 1 week kan voelen als 3 weken vakantie zegt veel over deze relaxte plek. Blij dat we dit mooie huis gevonden hebben voor onze eerste vakantie met hond en maar 1 kind (i.p.v. 3). We hebben genoten van het uitzicht, de gastvrijheid, de rust en de relaxtheid. We hebben geluk gehad met het weer waardoor we 4  volle dagen genoten hebben van de verschillende gezichten die het Lac des Settons te bieden heeft. Dit is een plek om terug te komen, door te vertellen aan liefhebbers en in herinnering te houden.

Tot ziens!

Annette

 

Catrien en Dolf, 08-07-2017

Wat een aangename verassing. Eerder reden we dit gebied altijd voorbij richting zuidelijker gebieden. Dit jaar wilden we maar eens een tussenstop maken. Het werd de Morvan en specifieker gite  Rose de Provins. Beter dan dit hadden we het niet kunnen treffen. Wat een plek. Adembenemend mooi. Ook de gites. Eigenhandig gebouwd, van uitzonderlijke kwaliteit.

En dan de rust. Heerlijk. De omgeving een paradijs voor wandelaars. Heerlijk zwemmen in Le lac. Kortom alom positief. Als we dan toch een minpuntje moeten noemen is dat we de vos niet hebben gezien.

Zeker voor ons een plek om nog eens naar terug te keren. We zijn onder de indruk van je verhaal en de kracht waarmee je hiermee omgaat. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en we wensen je al het beste voor de toekomst.

Catrien en Dolph en woef Max

 

Bernhard en Monique, 09-06-2017

Na 2 jaar heerlijke vakanties op de camping deze keer in de gite. Bernhard was al een keer geweest en was super enthousiast, dus ik was zeer benieuwd. En het is geweldig hier. Wat een mooie gite. Alles erop en eraan en een nog beter uitzicht. We hebben alle plekjes van de tuin gehad. Met verrekijker de vossen, reeën en een zwijn bekeken. Gezellig kletsen met een biertje met jou! Dus gewoon genoten! En niet te vergeten een dikke lebber van onze hond Meaghan, ze is gek op je en wij ook.

Veel liefs en we komen weer!!

Bernhard en Monique

 

Wil en Yvonne 19-08-2016
 

Beste Gertjan

Een heerlijke week in een fijne gite in een prachtige omgeving. De Morvan is een aanrader voor natuurliefhebbers. Dank voor je gastvrijheid! We hebben geboft met het weer, 1 dagje regen, de rest stralende zonneschijn. Wat wil je nog meer? De nachten zijn hier zo stil, heerlijk. Een plek om volledig tot rust te komen. We hebben genoten! Dank je wel en wie weet tot ziens!

Wil en Yvonne

Arjen en Hanneke 13-08-2016

 

Beste Gertjan

We hebben een heerlijke week gehad in deze rustgevende omgeving. Veel gezwommen in Lac de Settons, de jongens waren veel aan het tafeltennissen en ’s avonds in de gezellige gite spelletjes doen. ’s Ochtends in de zon ontbijten in volkomen stilte met uitzicht op de koeien, heerlijk! Kortom voor elk wat wils. Bedankt voor je hartelijke gastvrijheid!

Tot ziens,
Arjen en Hanneke, Pepe, Boaz en Eva uit Rotterdam

Bas, Eva en Hanna 05-08-2016

 

Beste Gertjan

Onze twee weken in deze prachtige gite zijn voorbij gevlogen. We hebben genoten van de rust, de ruimte en de prachtige natuur. Kortom een heerlijke vakantie!  Ook onze dochter heeft zich prima vermaakt met het kijken naar de koeien en de kippen en het spelen met de steentjes in de mooie tuin. Bedankt voor je gastvrijheid en wie weet tot ziens!

Bas, Eva en Hanna

Sylvia en Patrick 18-07-2016

 

Beste Gertjan

Onze eerste trip in Frankrijk en direct een heel goed gevoel. Prachtige streek de Morvan voor natuurliefhebbers en wandelaars. Een zeer goede ontvangst, ook onze hond Bazil was zeer welkom!! In de gite is alles aanwezig wat je nodig hebt en netjes als je aankomt! Lekkere wijn ter plaatse en verse broodjes voor het ontbijt van onze bakker Gertjan is zeker een pluspunt. Wie houdt van de rust en natuur een echte aanrader! Zelfs Basil was in zijn nopjes. Wij komen zeker nog eens langs om  te ontstressen de ideale plek!! Tot ziens.

Sylvia, Patrick, Bazil

Sonja en Jan 05-05-2016

 

Beste Gertjan,

Wij zijn heel vaak in de Morvan geweest op diverse locaties.

We willen zo dicht mogelijk bij onze familie zijn en omdat we al enkele keren op jouw camping hadden gekeken was de keuze dit jaar snel gemaakt.

 

Wij zijn achteraf blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Je hebt een fijne gite met alle zaken die nodig zijn voor een prettig verblijf. Ook de voorraad
hout was ruim voldoende om de koude avonden aangenaam te maken.

In één woord: het was prettig toeven bij jou, en we hopen dat we dit nog eens kunnen herhalen. Heel veel dank.

Beste Gertjan,

Ter aanvulling nog het volgende, een fijne gite met zowel beneden als boven toilet en was gelegenheid. Ook ’s nachts geen last van “trippelende” muizen. De maaltijden die je klaar maakte gingen er goed in en er bleef weinig over. We hebben weinig of geen slecht weer gehad wel veel zon. (maar dat heb jij niet in de hand) Bedankt voor de goede service en ook voor de stoofperen. Wij zullen van de winter aan je denken!

Aad en Clemy