top of page

Routebeschrijving naar Les Ligerons d’en Haut , Gien sur Cure (Nièvre - Bourgogne):
Vanaf Utrecht via Breda – Antwerpen – Parijs (Route du Soleil) is het ongeveer 750 km. Via Maastricht – Luxemburg is het 800 km. Als uw navigatiesysteem Les Ligerons d'en Haut niet kent, kunt u het beste La Coupe Lyonnet ingeven. Wilt u een gedetailleerde routebeschrijving op uw computer maken: de coördinaten zijn 47.09.30 N  04.04.27 O en de decimalen coördinaten zijn 47,15860 en 4,07427. N.B. In Frankrijk is sinds januari 2012 navigatieapparatuur met waarschuwingsopties voor flitspalen verboden. Het kan een boete opleveren van € 1500.--, ongeacht of de navigatie uit is!

Komende vanaf de A6: afslag 23 naar Saulieu, Lac des Settons volgen, richting Moux-en-Morvan, Gien sur Cure. Zodra U Gien sur Cure binnenrijdt, direct rechtsaf de D290 op richting Lac des Settons. Na ongeveer 4 km in La Coupe Lyonnet is een scherpe bocht naar links. Op dat punt rechtdoor een landweg op en aan het eind van die weg aan de rechterkant vindt U Rose de Provins.

Vanuit Château-Chinon is de beste route de D37 richting Planchez-en-Morvan volgen. Na ruim 3 km voorbij Planchez rechtsaf de D290 op. Aan het eind van de weg linksaf en aan het eind van die weg rechtsaf. In La Coupe Lyonnet linksaf een landweg op.

Vanuit Autun: de D978 richting Château-Chinon volgen. Bij Celle-en-Morvan rechtsaf richting Lac des Settons. Borden Gien-sur Cure volgen. Zodra U Gien sur Cure binnenrijdt bij T-splitsing rechtsaf en na 100 mtr linksaf de D290 op, richting Lac des Settons. Na ongeveer 4 km in La Coupe Lyonnet is een scherpe bocht naar links. Op dat punt rechtdoor een landweg op.

Alle routes zijn goed toegankelijk voor caravans.

bottom of page