Onze camping ligt in de Morvan, een schitterend natuurgebied in het hart van de Bourgogne (Nièvre), op ca. 8 uur rijden van Utrecht. Het is een mini camping met 6 ruime vlakke plaatsen van ongeveer 150 m2 en goed toegankelijk voor caravans. Elke plek is voorzien van elektriciteit (16 Amp) en een buitenkraan. De camping is terrasvormig en ligt op 645 meter hoogte. Vanaf de camping heeft u een weids uitzicht waar u regelmatig reeën en vossen kunt zien lopen. ’s Avonds kunt u genieten van een prachtige sterrenhemel.

Het sanitairgebouw bestaat uit 2 douches, 2 toiletten en 2 wastafels, gescheiden in 2 ruimtes. Buiten het sanitairgebouw is een wasbak voor de afwas. Er is een speciale plaats voor het reinigen van een chemisch toilet, op voorwaarde dat er afbreekbare middelen gebruikt worden i.v.m. een septictank.

Honden, mits aangelijnd, zijn welkom. Vanaf de camping kunt u prachtige wandelingen maken en is er ruimte genoeg om uw hond uit te laten.

 

Wij zijn in het bezit van twee Connemara pony’s  Dit ras heeft een betrouwbaar karakter en is sterk genoeg om volwassenen tot 90 kg te dragen. De mogelijkheid bestaat om samen met Tjitske de omgeving te paard te verkennen.

Vlakbij de camping ligt het grote Lac des Settons, met veel kleine strandjes waar men kan zonnen en zwemmen, kano's en waterfietsen huren of een rondvaart maken, ook kan men in dit meer vissen. Iets verder ligt het Lac de Pannecière. Dit grote meer is zo rustig en visrijk dat vissers er verknocht aan zijn. De vele uitgezette mountainbike routes maken van de Morvan een ideale omgeving voor mountainbikers.

Broodjes zijn bij ons dagelijks te bestellen. Op 8 km afstand kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en de supermarkten zijn op ongeveer 20 km afstand. In onze receptie zijn verschillende producten van eigen bodem te koop, zoals b.v. diverse soorten jam, walnoten, scharreleieren en afhankelijk van het seizoen diverse soorten groenten. Ook hebben we diverse kampeer benodigdheden zoals camping-gaz en de bij ons verplichte groene vloeistof voor het chemisch toilet. U kunt hier ook, tegen betaling, gebruik maken van onze wasmachine en droger. Verschillende eigengemaakte maaltijden zijn verkrijgbaar, ondermeer de heerlijke en bekende Boeuf Bourguignon. Deze moeten wel 1 dag van tevoren besteld worden.

Naast onze receptie hebben wij een kleine brocante. Daar staan ook boeken die geleend kunnen worden.

Wifi is op de camping te ontvangen.

Verder bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze overdekte caravanstalling. We bieden een seizoen- en jaarstalling, een kortere periode is ook mogelijk. Prijzen zijn afhankelijk van de duur van de stalling. Ook kunt u in de periode 1 september t/m 31 oktober uw caravan op de camping laten staan. In die periode betaalt u alleen de nachten dat u aanwezig bent, met een minimale bezetting van 7 overnachtingen.

Onze camping is open van 3 april 2021 tot eind oktober 2021. Tarieven: per plaats € 17,— per nacht, gebaseerd op 2 personen met caravan of tent en auto. Stroom € 3,00 per nacht. Voor extra personen: € 2,50 p.p. per nacht. Kinderen tot 6 jaar zijn gratis. Toeristenbelasting € 0,25 p.p. per nacht.

Voor info en/of reserveren kunt u ons via contact bereiken.

Voor een impressie van de camping kunt u dit filmpje bekijken.

2-Pano.jpg

Fotopresentatie camping