top of page

Grady en Erica                                                                  17 oktober 2022

Herfst

Jagende wolken, geen tijd te verliezen

Schoorvoetend pakt de zomer zijn biezen.

Wat bloemen, een vlinder, ’t mag niet meer baten,

Want deugniet de herfst heeft allang in de gaten,

Hoe fijn je kunt stoeien met ’t bladerdek.

Die prachtige kleuren, fantastisch, te gek!

Puttertjes, vliegenzwam, strooiselmot,

’t grijpt zelfs de bosuil naar de strot!

Jubelend bezingt hij d’ heldere nacht

Een fonk’lende ster valt o zo zacht

Ter aarde, op ’t vochtig groen

Zodat je stilletjes een wens mag doen.

Roland, Ulrike en hond Marthe                                          16 oktober 2022

Frankreich – la Bourgogne et Morvan zu entdecken, sind wir auf Eueren Campingplatz gelandet. Die Idylle, die Ruhe, die Natur haben uns so gut getan, dass wir unseren Reise plan geändert haben und langer geblieben sind, als geplant. Wir haben die Zeit sehr genossen, schöne Ausflüge gemacht uns uns gut erkalt. Ihr habt ein Paradies erschaffen!

 

Marcko en Suzanne en hond Sammy                                7 oktober 2022

Wat hebben we deze omgeving gemist afgelopen drie jaar. Die ruimte rust en het onthaasten, maar vooral elke morgen verse broodjes. We zijn een week geweest. Wat was die snel voorbij. Bedankt voor jullie gezelligheid en tot volgend jaar!

 

Johan en Debby                                                                23 september 2022

Leuk dat we hier een stukje mogen schrijven i.p.v. op het web. Dan zou iedereen wel naar dit mooie paradijsje willen komen. Wat een fijne camping, prachtige omgeving en wij hadden het geluk een week met mooi weer. Wel koude nachten, maar daar hadden we op gerekend. We hopen dat jullie dit nog lang blijven voortzetten en heel veel mensen blij kunnen maken met deze fantastische plek.

 

Jaap en Tietie                                                                   20 september 2022

Regen en harde wind ontvlucht. Hier blauwe lucht, zon en geen wind. Een fantastische week op de camping als een landschapspark met prachtige bomen, de lage zon daardoorheen, een paradijs.

Daarbij de warme broodjes en natuurlijk de heerlijke Bourgognewijn in alle uitvoeringen rood, wit en rosé. Dat is dus leven als………in Frankrijk.

De rode map als gids voor de omgeving is een uitkomst. Perfecte service. Hoe Tjitske omgaat met haar pony’s is al een teken hoe jullie deze camping bestieren. Top!!

 

Kelly en Bert                                                                     18 september 2022

Bedankt voor het aangename verblijf. Toevallig hier terecht gekomen op de terugweg naar België vanuit de Ardèche. Wat een ontdekking! We zijn zeer aangenaam verrast door de regio. We komen zeker nog eens terug.

 

Erik en Geertrui                                                                7 september 2022

Ons verblijf op jullie camping in de Morvan werd een voltreffer. Het mooie weer liet ons toe om ten volle van de rust en de natuur hier te genieten. Mooie wandeltochten en fietstochten die ons langs mooie dorpjes en de stuwmeren brachten. Ook de sfeer op de camping bevalt ons zeer, netjes, rustig en jullie bereidwilligheid.

We hadden het genoegen het Lac des Settons leeg te zien. We komen nog eens terug om erin te zwemmen.

Miek, John en hond Yükan                                                 4 september 2022

Wat hebben jullie een mooie plek om te verblijven. Wat een heerlijke rust en stilte hier. Als je iets wilt of nodig hebt dan is de drempel bij jullie lekker laag. En dat is heel fijn. Dank jullie voor de mooie plek. We hebben het heerlijk gehad. Gerelaxt en heerlijk gewandeld. O ja, we nemen Yuan gewoon weer mee hoor!

 

Sjaak, Corrie en hond Moos                                              3 september 2022

We zouden eigenlijk iets anders willen schrijven dan de mensen voor ons, maar ze hebben gewoon gelijk. Het is hier prachtig. De natuur, de mooie bomen en rust zijn geweldig en niet te vergeten de ruime en verzorgde campingplaatsen. We komen zeker nog een keer terug om de vissen in het meertje te zien zwemmen.

 

Arjan en Elly                                                                     1 september 2022

Wat hebben jullie een prachtige locatie, een oase van rust en natuur, met een woord; GEWELDIG

We hebben heel erg genoten van deze mooie plek, de sterrenhemel is hier onbeschrijfelijk. Heel wat uurtjes hebben we in onze klapstoeltjes naar boven zitten turen in de avond. En wandelingen genoeg, de natuur is hier prachtig. We vonden het superfijn op deze camping, jullie gastvrijheid was wat we zochten en hebben gekregen. We komen graag terug.

 

Antje en Michiel                                                                26 augustus 2022

Onze eerste keer op jullie camping. Wat een fantastische beleving en dat Tjitske uit Nieuwehorne komt is ook wel heel leuk! We hebben prachtige wandelingen gemaakt uit de wandelmap. Ook de stadjes in de buurt waren erg leuk. De rust en de stilte op de camping is echt super. De boeuf Bourguignon was ook heel erg lekker. Kortom een heerlijke week gehad op jullie camping. We komen graag nog eens terug.

 

Sandra en Ronald                                                             22 augustus 2022

Een gastenboek op een camping, dat is echt de eerste keer dat we dat meemaken. Zelfs in berghutten is dat al zeldzaam. Leuk!

Het is dan ook een zeldzaam aantrekkelijke camping met grote plaatsen, rustige omgeving en prachtige bomen en niet te vergeten de jagende boerenzwaluwen.

Houden zo, dit pareltje in de Morvan.

 

Grady en Erica                                                                  22 augustus 2022

Wat een heerlijkheid weer, de vakantie!

Bramen en boontjes plukken, zwemmen of boulen, nachtvlinders kijken, sudoku en lezen.

Heel veel lummelen onder het genot van koffie, ijs, of iets lekkers.

Gezellige high tea onder de kers. Zeeën van tijd zijn toch weer omgevlogen.

 

Sandra en Marco                                                               22 augustus 2022

Nog nooit zo’n heerlijke camping meegemaakt; gezellig, rustig, gemoedelijk en schoon. We hebben genoten en gepuzzeld tijdens de door jullie uitgezette mooie wandelingen. Heerlijke ritjes met Storm en Derby, zo leuk!

Ook de door jullie gebottelde wijn smaakte ons prima.

De komkommers uit eigen moestuin smaakten prima. Bedankt ook voor het aanbod om wat dekens te mogen lenen die we vergeten waren. Kortom een heerlijk verblijf!

 

Walter, Lydia en hond Fika                                                21 augustus 2022

We zochten een rustige camping in de Morvan op Google. Jullie camping sprong eruit met 5 sterren bij de reviews. En terecht!

Rust, ruimte en prachtige uitzichten. Op “Rose de Provins”, kun je nog echte stilte ervaren en een donkere sterrenhemel zien. We hebben ervan genoten, evenals van de wandelingen in de rustige stille bossen en de middagjes zwemmen in de verschillende meren.

Complimenten voor de extra service; brood en melk dat bij je tent wordt gebracht en een heerlijke maaltijd op het terras.

We komen graag nog eens terug en zullen de camping zeker aanbevelen.

 

Kitty, Frans en Boris                                                         21 augustus 2022

De eerste kennismaking met Rose de Provins was in de herfst van 2013. We waren toen al zeer verrast door de geweldige plek met prachtig uitzicht. In het voorjaar 2014 kwamen we weer en nu na al die jaren zijn we hier weer neergestreken. De camping ziet er nog mooier uit dan die al was en het uitzicht en de omgeving blijft betoverend en verveelt nooit. Dankzij de goede zorg van Gertjan en Tjitske heb je hier een zorgeloos en ontspannend verblijf.

 

Winfried en Esther                                                            20 augustus 2022

De laatste kleine week van onze vakantie wilden we graag een rustige, groene plek. Die hebben we hier gevonden. Wat hebben jullie er hier iets moois van weten te maken! Alles zo prettig ingedeeld. Niet alleen zijn de plekken prettig groot, er is ook ruimte om je heen. Privacy en ook alle mogelijkheid voor een praatje en een ontmoeting. En de Roos komt zo mooi overal in terug. Ook het sanitair is super. Gelukkig douches die je zelf kunt mengen en er is gewoon wc-papier.

Vanavond gaan we de veelgeprezen boeuf proeven. We kijken er naar uit en kijken met veel plezier terug op onze tijd hier. Dank!

 

Kati en Ingo                                                                      19 augustus 2022

En weer zijn er drie weken verstreken en we zouden willen dat er nog drie weken waren en nog drie weken……

It was wonderful to be here, we really love this place from the very beginning when we first came here. It’s always a pleasure to enjoy the camping, the beautiful nature and the quietness.

Rose de Provins is a bit like home, and thats why it is hard to leave. But we will definitely come back!

Johan en Marieke                                                              17 augustus 2022

Wat een genot om hier te zijn. En wij zijn niet de enigen die er zo over denken, gezien de verhalen voor ons. Echt even tot rust komen, dat kan je hier. De stilte landt gewoon in je lijf. Alle tijd om ook gewoon niets te doen. Enkel de dingen die je leuk vindt. Johan kon hier heerlijk fietsen op de rustige wegen. Zelf kon ik in die tijd tekenen, schilderen, boekje lezen of gewoon lekker slapen. Doen wat je wilt.

De camping is prachtig. Mooie plekken en schoon sanitair. Meer heb je niet nodig. Bedankt voor het meedenken voor een schaduwplek. Voor mij echt van belang. We komen vast en zeker nog eens terug!

Ruben en Ineke                                                                16 augustus 2022

Kan de jeugd van tegenwoordig nog wel zo’n prikkelarme en primitieve omgeving aan? Het antwoord is ja. Het heeft ons enorm positief verbaasd hoe we werden betoverd door jullie prachtige rustige omgeving en jullie gastvrijheid. Of het nou een heerlijke boeuf bourgignon van Gerjan is of de ontspannen wijze van Tjitske is hoe ze met elke soorten gasten om kan gaan. Wij zouden deze plek aan eenieder aanraden vanwege vele verschillende redenen. Of het nou de warme broodjes voor de tent zijn, het schone sanitair of de kalmte van de camping. Bedankt voor een fijne ontmoeting. Wij zijn weer opgeladen voor Lowlands en de drukke wereld

Petra, Peter en Ruben                                                       14 augustus 2022

Rust, rust, rust

Ontspanning

Schoonheid van de natuur

Enthousiasme

Dennenbomen

Eten aan het Lac des Settons

Paarden in de wei

Roeien op het meer

Opkomende volle maan

Vogels en vlinders

Idyllisch landschap

Natuurlijk genieten

Supermooie plaatsen

Bedankt voor de fijne tijd op jullie mooie camping.

 

Ruben en Harriët                                                              13 augustus 2022

Een waar pareltje in de Morvan! Rust maar wel wat reuring, warm maar met een briesje, zon en schaduw op de plek. Klein maar niet hutjemutje.

Dat is precies wat wij zoeken in een camping met daarbij jullie gastvrijheid en flexibiliteit staat Rose de Provins nu bij ons in de top 3!

 

Carolien, Jan, Denise, Sabine en Doreen                           11 augustus 2022

Dank jullie voor jullie gastvrijheid op deze heerlijk rustige camping in een prachtige natuurlijke omgeving waar zelfs plek was voor onze hond Doreen.

Van tevoren verheiden Denise en Sabine zich al op het paardrijden. Het was nog leuker dan gedacht. Jan begon de vakantie met goede moed om allerlei vissen te vangen. Helaas was dit niet gelukt. Ondanks dat we geen vissen hebben gevangen, hebben we wel heerlijk gepeddeld op het lac met prachtig weer.

Dank dat we jullie elke keer konden storen met koelelementen, wasjes, de behoefte aan jam enzovoort. Helaas de afwas zelf moeten doen, maar met een muziekje erbij en samen meezingen wordt alles automatisch leuker.

Het was fijn dat onze plek zo ruim was. Frappant dat veel gasten een relatie hadden met de zorg en/of het onderwijs. Wij noemden het dan ook wel de Zorgcamping!

Kortom, we zijn alleen maar positief en blij dat we per toeval deze camping hebben uitgekozen. We hebben hier prachtige herinneringen gemaakt die we graag bij ons houden. Deze camping zullen we zeker in onze gedachten bewaren.

Dank dat we bij jullie onze vakantie mochten vieren.

 

Henk, Marianne en Maartje                                               11 augustus 2022

Wat hebben we het naar ons zin gehad bij jullie en op jullie prachtige camping. We zijn zelden zo’n mooie camping tegengekomen. Wat een feest is het om hier te kamperen. Wat zijn jullie lieven, zorgzame mensen. Wij voelden ons erg thuis en vooral Maartje voelde zich bij jullie en op de camping erg op haar gemak. We komen graag nog een keer terug op de camping of in de gîte.

Maartje schrijft:

Bedankt voor alles ook het buitenritje was erg leuk. Ik hoop dat ik snel weer kom bij jullie. Wat een lieve pony’s hebben jullie.

 

Sjierce en Sybren                                                              8 augustus 2022

Vrienden van ons waren toevallig een paar weken geleden razend enthousiast teruggekomen. We snappen waarom!! Wat een heerlijke oase van rust en ruimte. Ben nooit zo’n liefhebber van landgenoten op de camping, maar hier was dat erg gezellig. Ook de Morvan vonden we een gebied om terug te komen. Jullie boeuf bourgignon is een dikke aanrader. Dank voor alles.

 

Annemone en Peter                                                          7 augustus 2022

Wat zijn wij blij dat we voor ons vertrek een plek op jullie camping gereserveerd hadden want al bij aankomst wisten we; dit kan niet beter! Ook nog de mooiste plek met ver uitzicht, rust, ruimte, prachtige omgeving, koetjes en jullie pony’s in de weide om ons heen. Hoe landelijk en rustgevend wil je het hebben? Heel fijn ook dat we onze koelbox in de schuur mochten zetten. Nog gezellig ge-jeu de bouled met de campingburen op onze laatste avond en nu is de week helaas voorbij. Veel dank voor deze prachtige plek.

 

Harm en Joke                                                                   7 augustus 2022

Heel fijn en bijzonder om hier weer te zijn na 5 jaar. Het was genieten elke dag. Niet eerder zoveel warme dagen achtereen gehad, dat de voortent niet eens nodig was. Camping is nog groener geworden, maar wat hetzelfde is gebleven is, is jullie stijl van het runnen van alles. Zo relaxed en prettig. Complimenten!

 

Fabiënne et Harold                                                            6 augustus 2022

Arrivé par hasard sur votre camping, nous y reviendrons volontairement ! Un accueil chaleureux, beaucoup de gaité ; une atmosphère très agréable sur le camping. Gertjan et Tjitske font tout pour qu’on se sente bien ici, pas seulement pour nous, mais aussi pour notre chienne Relisse qui a passé des vacances de rêve ! Merci Tjitske pour tes conseils, pendant le ‘cours’ d’équitation. Merci Gertjan pour le pain tout chaud apporté sur notre table à 8 heures le matin.

 

Ronald en Lieke                                                                6 augustus 2022

Bij toeval zijn wij op jullie camping terecht gekomen omdat wij onze vakantie wilden verlengen. We zijn zeer aangenaam verrast door de oase van rust en natuur en de fijne sfeer op de camping. Prettige bijkomstigheid is dat er gereden kon worden de pony’s. Dat was fijn en rustgevend.

We hebben hier 8 dagen gestaan, maar hadden graag wat langer gebleven. Het eten was heerlijk. Wellicht tot ziens!

 

Stefaan, Kim, Jarne en Romy                                                     4 augustus 2022

We hebben voor de 2e keer genoten van onze vakantie op jullie fijne rustige camping. Romy is Tjitske heel dankbaar dat ze uiteindelijk toch nog een mooie rit naar het meer op Storm mocht meedoen. Ze heeft er enorm van genoten! Bedankt voor de gastvrijheid en misschien tot weerziens.

Romy schrijft:

Ik vond het een hele leuke week maar jammer dat ik moet gaan. Ik vond het heel leuk en ik wil nog heel graag terugkomen. De paarden zijn ook heel lief en mooi en ik vond het fijn dat ik met je mocht paardrijden.

 

Didier en Hilde                                                                            3 augustus 2022

Op uitnodiging en aanraden van onze zoon zijn we hier beland. En we hebben het ons niet beklaagd. Hier vinden we wat vakantie en kamperen voor ons moet zijn; ruimte, rust, stilte en natuur.

We voelden ons welkom, werden verwend met broodjes ’s ochtends aan de caravan gebracht en verzorgd sanitair.

Dank voor jullie gastvrijheid.

 

Petra en Bauke                                                                           30 juli 2022

We hoopten op rust en stilte. Nou, die hebben we hier gevonden en nog veel meer. Een heerlijke plek op een prachtige kleine, verstopte camping. Ook de natuur straalt een overweldigende rust en stilte uit! Nog nooit zagen we hagen van varens en fietsten we zo lang zonder een auto tegen te komen. Slaperige dorpjes maar wel met heerlijke salades. Terug na een fietstocht weer die heerlijke rustige plek. We hebben genoten, heel veel dank en wie weet tot ziens!

 

Yvonne en Silvia                                                                         28 juli 2022

Wir dürften 12 Tage mit dem 3 Hunden Gäste auf eurem wunderschönen, kleinen Campingplatz sein. Wir haben uns vom ersten Augenblick die Ruhe genossen. Auch heben wir von hier aus viele abweckslungreiche Ausflüge in die herrliche Gebied gemacht und versucht, in die kurzen Zeit, rüglichst viele kulinarische Köstlichkeiten zu probieren…de Honig hier ist weltklasse!

Vielen lieben Dank für Eure Gastfreundschaft und den tollen Brötschenservice.

 

Bas en Mirjam                                                                            26 juli 2022

We hebben een fijne week gehad op jullie heerlijk rustige camping. Bedankt voor heerlijke broodjes en een lekkere maaltijd. De wandeling langs de Cure was erg mooi. De wandeling vanuit de camping gaf nog een ijsvogel te zien! Indrukwekkend waren de verzets musea. Er is hier veel gebeurd.

 

Linda, Freerk, Pauline, Marijke en Andries                                   26 juli 2022

Wat een rust, wat een ruimte. En wat hebben we genoten van het uitzicht. Ook de brocante met de mooie uitgebreide boekenkast vonden wij de moeite waard.

Gertjan en Tjitske, wij willen jullie zeer bedanken voor jullie gastvrijheid. Dankzij jullie hadden wij hier een zeer geslaagd verblijf.

 

Tseard en Frouke                                                                        24 juli 2022

Morgen trekken we verder. Het is de vierde keer dat Gertjan met het gastenboek komt. Het is de vierde keer dat wij hier waren. Op voorgaande pagina’s in dit boek kan men lezen waarom. Dit jaar op plek 3, net voor de grote tamme kastanje met uitzicht over de varens op het groene dal waar we de reeën weten die zich met grote sprongen uit de poten maken in het klaverveld als ze ons zien tijdens de avondwandeling.

Het was de vierde keer dat wij hier waren en je moet er niet aan denken dat er geen vijfde keer zou zijn.

 

Andrea en Ronald                                                                       20 juli 2022

We wilden dit jaar vooral een rustige kleine camping in de natuur, loskomen van alle beslommeringen, hectiek en emoties van afgelopen 1,5 jaar.

Die hebben we absoluut bij jullie gevonden. Wat een heerlijke ontdekking is Rose de Provins door jullie gastvrijheid, vriendelijkheid, prachtige plaatsen, heerlijke douches, de verwennerij met dagelijks warme stokbroodjes bij de tent en kakelverse eitjes van jullie kippen.

Al vaker in Frankrijk geweest maar nog nooit in de Morvan. Ook dit gebied vraagt erom om verder ontdekt te worden. Helaas zit onze tijd en vakantie hier er morgen op maar we nemen hele goeie herinneringen mee terug en het verlangen naar jullie en dit gebied terug te komen.

Adrie en Henk                                                                             19 juli 2022

Vele jaren geleden liepen we de Tour du Morvan. Het landschap blijft ons trekken en gelukkig vonden we jullie prachtige rustige kleine camping. Weer prachtig gewandeld hier en genoten van de vele puttertjes om ons heen. We komen graag nog eens terug.

Chris en Corien                                                                           18 juli 2022

Wat hebben jullie hier een geweldige plek. Bij aankomst voel je direct de rust en weet je dat je de komende dagen erg gaat genieten.

Helaas gaan we na 4 dagen alweer verder. Ik ga ervan uit dat we zeker weer terugkomen. Een heerlijke plek om te ontladen om daarna weer relaxed verder te gaan. Dank dat we hier mochten zijn.

Familie Ommering                                                                      17 juli 2022

Wat een heerlijke rustige camping. Een camping die je helaas niet veel meer tegenkomt. Ook van de omgeving hebben we genoten en speciaal Lac des Setton

Graag komen we nog eens terug.

André en Anja                                                                   12 juli 2022

Zoals altijd zijn wij op zoek naar een kleine camping in de natuur. Dat hebben we bij jullie zeker gevonden. Een pareltje, waar stilte op je neerdaalt en je het gevoel geeft “op deze berg wil ik wel altijd blijven”.

We hebben genoten, dank jullie wel voor de gastvrijheid! Graag komen wij weer terug.

Geert en Marcia                                                                12 juli 2022

L’importance, c’est la rose,

L’importance, c’est la rose……. En provins

Hoe toeval een voltreffer kan zijn. Een camping op ons lijf geschreven. Klein en groots tegelijk. De rust en natuur deed ons meer dan goed. Al lang niet meer zo lang geslapen. En de fijne ontmoetingen met enkele hartelijke noorderburen en de leuke ‘tussendoor’ grapjes van Gertjan maakten ons 10- daags verblijf helemaal af.

Ongelooflijk dat in zo’n onooglijk klein dorpje zo’n idyllische camping verscholen ligt. Zo’n parel die je nooit vindt omdat je er te hard naar zoekt.

Een grote “Merci” en tot ziens

Grady, Erica en Miranda                                                    10 juli 2022

Vliervlinder, Rietvink, Bonte beer

En met een vlinderval véél meer

Lekker wandelen rond het Lac

Dorpjes kijken op ons gemak

Lindebloesemthee, vers van de boom

Appel- en kwarktaart met een flinke dot room.

Met z’n drieën in de hut

Laat uit bed; weer ingedut

Telkens is het hier weer fijn

DE reden dat we er vaak zijn!

 

Henk en Trudy                                                                  9 juli 2022

Stilte

Een wonderbaarlijk iets, niks horen, geen geluid. Het zo zalige niets. De Stilte.

Dat vonden we op deze camping. Heerlijk wandelen. Geen punt als je per ongeluk verdwaalt. Luisteren naar de vogels, kijken naar het wild. Uitleg over vlinders. De geluiden van de paarden in de wei.

Maar vooral de hartelijkheid en warmte zullen we nooit vergeten. Een plekje voor herhaling vatbaar.

Wilko en Anita                                                                   8 juli 2022

Wat een fijne camping hebben jullie mooie ruime en verzorgde plaatsen. We hebben genoten van de stilte en de rust en de prachtige omgeving. Elke dag zoeken naar reeën of ander wild blijft leuk. Ook je uitleg van je nachtvlinders was zeer interessant. Jullie hadden altijd tijd om vragen te beantwoorden. Kortom, we hebben genoten!

 

Martien en Jacoline                                                  8 juli 2022

Bij aankomst op de camping viel de rust en stilte als een warme deken om ons heen. De vriendelijke ontvangst, de mooie en goed onderhouden camping de grote plek voor onze tent en het vrije uitzicht op het dal van de Morvan!

De vele vogels, het gezoem van de bijen en in de nacht de prachtige sterrenhemel en Melkweg bewonderd.

Maximaal 1 week dachten we, maar we bleven langer en hadden moeite om te gaan. Complete rust en ontspanning na een verblijf op deze camping zegt voor ons genoet. We hebben echt genoten.

Bedankt voor de gastvrijheid en vast en zeker tot ziens!

Gerard, Monique en hond Spike                                        7 juli 2022

Wat een prachtig plekje in een voor ons onbekend gebied in Frankrijk. We hebben genoten van de rust en stilte het uitzicht op de camping. Elke avond reeën spotten in de wei. Voor Gertjan en Tjitske is niets te veel, ze staan altijd voor je klaar met een praatje en hulp met de caravan. Wij komen hier zeker terug.

Tom en Wil                                                                       3 juli 2022

Wat een klein paradijsje hebben jullie hier gecreëerd. De absolute stilte met slechts het geluid van de natuur. Een prachtig terrein, een genot om hier te verblijven. Heerlijke warme douches, alles op en top verzorgd. We hebben mooie wandelingen gemaakt in de omgeving. Overal is het nog erg rustig. Wij zullen jullie zeker nog eens bezoeken als we weer door Frankrijk trekken.

Grady en Erica                                                                  7 mei 2022

Ochtendrood

          Dampende dauw in het dal

          Stil genieten met thee en vers brood

Middagzon

          Wit en welriekend, wilde narcissen

          Ontluikend groen; “ton sur ton”

Schemering

          Rood bruine reeën, starend roerloos

          Een mooi moment voor hij verder ging

Middernacht

          Steevast stralende sterren

          Een uil die roept “slaap zacht”.
 

Sylvie, Sébastien et Timéo                                                                                    2 november 2021

Merci pour votre camping! Comme l’année dernière c’est un ravissement de passer une semaine en famille ici. Il y riegne calme et sérénité en pleine nature! Les équipements sont parfaits. L’eau et l’électricité sur l’emplacement sont très appréciables!

Le petit tour de poney pour notre petit loulou, qui est très content de son fer à cheval offert par Tjitske, qui trône fierement dans sa chambre. De beaux souvenirs pour toute la famille.

L’environnement est un enchantement quelque soit la météo. Un vrai moment de quietude et de bonheur!

Votre gentillesse et votre accueil sont au trop. Nous n’oublions pas le régal avec les bocaux et les confitures. Nou n’avons pas marqué de faire des réserves en attendand notre prochain séjour.

A l’année prochaine!

 

Karin en Hans                                                                                                           1 oktober 2021

Kamperen zoals kamperen bedoeld is: grote plaatsen, prachtig uitzicht, schone wc’s, fijne douches, en dan die extra’s:

Warme broodjes elke dag.

Heerlijke boeuf bourgignon (jullie schatten de grootte van onze magen wel heel royaal in)

Prachtige sterrenluchten en mooi weer, maar 1 regendag in 2 weken.

Vossen reeën en vleermuizen.

Behulpzaamheid bij kapotte elektriciteit of moeilijke telefoontjes in het Frans.

Lange tochten te paard door de prachtige Morvan.

In de omgeving de mooiste Keltische, Gallo romeinse en middeleeuwse bezienswaardigheden.

Kortom: een perfecte vakantie!

 

Erna                                                                                                                     29 september 2021

Mijn 1e single kampeerreis, na 34 jaar samen kamperen. Een beetje spannend en soms ook emotioneel was het allemaal. Maar ook dat hoort erbij. Dank voor jullie gastvrijheid, jullie waren meer dan alleen campingeigenaar. Mijn 1e nieuwe vakantieherinnering is positief bevallen en smaakt naar meer!

 

Jan en Margreet                                                                                                       21 september 2021

De uitdrukking als ‘God in Frankrijk’ past geheel bij jullie op de camping. Behulpzaam zoals altijd. Elke keer verbazen wij ons over de prachtige omgeving en al het groen, de Morvan op zijn mooist! De wandelingen hebben we nog tegoed (denk aan het voetje van Margreet) dus komen we nog zeker weer een keer langs.

 

Cees en José                                                                                                             4 september 2021

Een geweldige camping hebben jullie gecreëerd. Alles wat wij zoeken op vakantie vind je hier; rust, ruimte, vriendelijke en behulpzame mensen en prachtige natuur om in te wandelen, fietsen en te picknicken en zoveel dieren in de natuur gezien. De overweldigende stilte die hier is, is geweldig. We onthouden deze plek en hopen zeker nog een keer terug te komen.

 

Christi en Aart                                                                                                          4 september 2021

Ruimte, rust, stilte. We ervaren het ten maximale.

Super relaxte Gertjan en Tjitske. Jullie hebben een paradijsje gecreëerd. Deze camping staat genoteerd in de top drie van alle campings die we de afgelopen jaren aangedaan hebben. We hebben genoten.

 

Albert en Klaske                                                                                                       4 september 2021

We zochten rust, ruimte, natuur met fiets- en wandelmogelijkheden. Bij jullie hebben we het allemaal in ruime mate gevonden. Wat heeft de natuur hier veel te bieden. We hebben ervan genoten. Van harte met zo’n prettige kleine camping. Het was groots. We zijn geen types om op dezelfde plek terug te komen. Maar jullie dagen ons wel uit!

 

Edward en Esther                                                                                                    22 augustus 2021

Rust….

Je tilt me op en neemt me mee, steeds verder weg van de onrust in mij naar een plek waar ik kan ademen met volle teugen.

Dit was mijn (onze) ervaring van hier. De gastvrijheid en het gevoel van welkom. Ook na de grote hagelbui van vannacht kwam iedereen samen om elkaars verhaal te horen en daarna samen de camping weer wat aangeharkt en onder het genot van een bakkie koffie nog wat nagekletst.

Het meest blijft mij de zonsondergang bij die mij elke avond weer een gelukkig gevoel gaf.

 

Marjolein en Evert Hans                                                                                        21 augustus 2021

We hebben genoten van jullie gastvrijheid en de rust op de camping. Elke dag vers brood wat helemaal bij je caravan werd gebracht. Zo luxe! En de lekkerste boeuf bourgignon geserveerd aan tafel voor de caravan. En toen ik met een kapot zadel zat heeft Gertjan het samen met Evert Hans kunnen repareren.

Maar wat ons het meest bij zal blijven was de ‘bonte avond’. Hagelstenen zo groot als golfballen. Direct kwam iedereen even kijken hoe het met iedereen ging. Een super camping met super eigenaren. Wij komen zeker terug.

 

Nathalie en Niek                                                                                                      19 augustus 2021

Merveilleux sejour dans un endroit merveilleux. Nous avons trouvé exactement ceque nous aimons dans les vacances; le calme et la sérénité. Votre camping est très propre, très agréable. Nous avons beaucoup aimé votre cuisine. Bravo pour le boeuf bourguignon et la soupe de courgettes.

Votre accueil et votre gentillesse nous donne envie de revenir.

 

Miranda en Martijn                                                                                                 17 augustus 2021

Voor het eerst op jullie geweldige camping; mijn zus en zwager hebben er zo vaak over verteld. Nu weten wij ook waar ze het over hebben! Alles is eigenlijk al voorbijgekomen in jullie gastenboek; jullie hartelijkheid, de prachtige omgeving, de rust, de heerlijke koffie/thee en zelfgebakken taart, ijs met aardbeien en slagroom, het brocante winkeltje en ik heb geleerd hoe boontjes groeien. We hebben mooie herinneringen gemaakt en hopen zeker terug te komen!

 

Hans en Tjitske                                                                                                         15 augustus 2021

We houden woord

Bij jullie op de camping en wel nu voor de 5e keer. Ontzettend fijn om op Rose de Provins de vakantie te beginnen. Genieten van de weldadige stilte die deze plek gewoon is. ’s Nachts de uilen te horen en kijvende zwijnen zelfs.

Graag willen wij het ven bewonderen als het klaar is en zeggen daarom van harte en tot ziens!

 

Tseard en Frouke                                                                                                     14 augustus 2021

In dit boek ga ik zeker niet noemen waar voor ik Gertjan bedanken moet. Het zou te veel de nadruk leggen op mijn eigen onhandigheid, maar zeer bedankt voor alle hulp!

In dit boek behoef ik camping, omgeving en de sfeer niet te beschrijven, we zijn hier niet voor niets al voor de derde keer en keren hopelijk in de komende jaren weer.

Hier zijn laat niets te wensen over….. wat onhandig is als ’s nachts de sterren vallen.

 

Xandra                                                                                                           11 augustus 2021

Was weer superfijn en stil en ik vind de zwermen musjes ook geweldig! Heel erg bedankt voor weer zo’n mooie ruime plek met zachtgroen egaal gras onder je voeten.

Katrien en Dorien                                                                                                    11 augustus 2021

Soms brengt je buikgevoel je op wonderbaarlijke plekken als deze. Wat een magische plek is het hier. De stilte en pure natuur zijn een verademing. We sliepen hier met de deur van ons busje open en vergaten bijna te slapen omdat het zo heerlijk turen was naar die fenomenale sterrenhemel. We zijn dankbaar voor deze ontdekking en voor jullie vriendelijke zorgen. Rose de Provins is nu één van onze dierbare koesterplekjes.

 

Lolke Jan en Amarens                                                                                             6 augustus 2021

Wat hebben jullie een mooie camping gemaakt in deze prachtige omgeving! Het was een last minute boking maar zeker de moeite waard. Het weer zat niet helemaal mee maar reden te meer om een keer terug te komen. Er is zoveel te doen en te zien!

 

Nonneke en Pieter                                                                                                  6 augustus 2021

Op donderdag jullie gemaild en vrijdag konden we zomaar terecht. 4 nachtjes! Heerlijk. Ondanks de vele regen is het hier heerlijk. De stilte, het uitzicht, de weidsheid. En dan heerlijke warme baguettes om de dag mee te beginnen! We hebben Autun ontdekt, de wandeling om het hele meer volbracht, aardig gegeten bij The Grill, heel erg lekker gegeten bij Auberg du Morvan in Alligny en lekker onthaast. Zorg en koester deze plek! We komen graag terug.

 

Annette, Daniël en Dieuwertje                                                                             3 augustus 2021

Wat hebben we genoten! We waren van plan om maar 1 nachtje te blijven, maar konden gewoon niet meer weg. Dank voor de gastvrijheid en het prachtige plekje bij de paardenstal. We hebben met heel veel plezier met een glaasje wijn in de hand van het geweldige uitzicht genoten. Tot de volgende keer!

Dieuwertje zegt: Ik vond het heel leuk met de paarden! Bedankt voor de rijlessen want nu kan ik met twee handen los in draf!

 

Klaas en Riekje                                                                                                         3 augustus 2021

We kamperen graag op kleine, rustieke campings. Maar zo’n 6 tot 10 plaatsen was ons toch echt te klein. Die sloegen we over. Maar na ‘Rose de Provins’ zijn we helemaal om!

We genieten van het mooie veld van de camping, de omgeving die veel te bieden heeft, de rust die hier is en de vriendelijkheid van jullie als campinghouders en de overige gasten. Bedankt. We zouden zo maar weer eens terug kunnen komen!

 

Irene en Willem                                                                                                        2 augustus 2021

Het was een waar genoegen op jullie rete strak geschoren gazonnetjes ons Holtkampertje op te richten. Stilte en uitzicht waren strelend. Net als 6 jaar geleden, in 2015, toen we hier voor het eerst, bij toeval, neerstreken. Je parkeerde ons warempel op hetzelfde plekje waar je toen ook de Helmuth ons VWT4 klapdakcampertje heen dirigeerde. Dat verhoogde de feestvreugde.

Stilte en uitzicht passen bij je idee van kamperen zoals je het zelf ook zou wensen. Dat waarderen we zeer. Het zou me niet verbazen als we op de terugweg naar de Randstedelijke hectiek opnieuw bij je langskomen. Nog even bijtanken, voordat we ons weer in de dolgedraaide dagelijkse wereld storten.

 

Jan en Marita                                                                                                            1 augustus 2021

Lekker onthaast in de rust en ruimte van deze mooie camping en omgeving. Heerlijk gewandeld in de heuvels, langs het meer. Zo stil, we kwamen niemand tegen. Morgen gaan we weer op huis aan. Het heeft ons aan niets ontbroken.

 

Christine en Paul                                                                                                      1 augustus 2021

Plan C bracht ons uiteindelijk naar de Morvan. Een streek die we niet kenden. Heel benieuwd vertrokken en heel tevreden aangekomen. Door de goede beoordelingen kwamen we op jullie camping terecht. Al onze verwachtingen werden ingelost. Vriendelijke ontvangst, prachtig domein, heel net en verzorgd sanitair en vooral rust en ruimte!

In het begin was het een beetje zoeken om mooie wandelingen te maken, maar dankzij de wandelmap is dat goed gelukt. Jammer dat het weer niet in de hand hebt, maar we houden wel een warm gevoel over aan ons verblijf.

 

Hans en Toos                                                                                                            31 juli 2021

Dit is gastvrijheid ten top!!

Je kom aan, de camping is vol maar er wordt toch een plekje voor je geregeld. Voor ons het mooiste plekje van de camping. Al snel wees Tjitske ons op de reeën op de heuvel. Heel bijzonder. Een eitje, een krop sla en komkommer uit eigen tuin, het is er allemaal. Dat we naast de paardenstal stonden was voor ons helemaal uniek. Samen met Tjitske een onverwachte, onvergetelijke rit op Storm gemaakt. De rust en de gemoedelijkheid was een hele fijne ervaring.

Gertjan en Tjitske heel hartelijk dank hiervoor.

 

Matthieu en Elise                                                                                                    31 juli 2021

Wat hebben we genoten van ons verblijf in de Morvan. Slingerende wegen rond de bosrijke heuvels van dit nationale park brachten ons naar een paradijsje van rust. Gertjan en Tjitske zorgden voor een vriendelijke ontvangst en waren steeds bereikbaar indien nodig. De kampeerplaatsen zijn ruim, de sanitaire voorzieningen zeer proper en verzorgd. We zagen reeën en werden gewekt door het gezoem van bijen en het gezang van vogels. De prachtige sterrenhemel en oorverdovende stilte ’s nachts zullen we ons nog lang herinneren. Bedankt voor het heerlijke verblijf. Als we in de buurt zijn, komen we zeker nog eens langs.

 

Anne en Anne                                                                                                           29 juli 2021

Wat een geweldig mooi plekje hebben jullie hier gecreëerd. Niet eerder stonden we op zo’n mooie camping. We hebben genoten van de rust en natuur. Ook de sterrenhemel, Melkweg en de vallende sterren waren prachtig. Ook de honden vonden het hier fantastisch, zoveel bos!

Wij komen zeker terug. Bedankt voor de ontdekking van de Morvan en de goede zorgen.

 

Peter en Riande                                                                                                       28 juli 2021

Na vele verhalen te hebben gehoord van jullie ‘buren’ onze vrienden Hanneke en Bert, toch maar eens met eigen ogen zien en ervaren hoe het leven er in de Morvan uitziet. Ze hebben geen woord te veel gezegd.

Prachtige omgeving, rust en ruimte. Bovendien een heerlijke camping om bij te komen van de hectiek in Nederland. Complimenten voor de kok!!! Jullie zullen ons zeker terugzien.

 

Hallo allemaal, welkom bij het gastenboek van camping Rose de Provins. U kunt hieronder uw ervaringen delen over uw bezoek aan onze camping, de Morvan of deze website. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

bottom of page