Hallo allemaal, welkom bij het gastenboek van camping Rose de Provins. U kunt hieronder uw ervaringen delen over uw bezoek aan onze camping, de Morvan of deze website. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Nick en Grietje Fijnaut                                                              11-10-2019 tot 14-10-2019

We hebben weer genoten hier. Het is altijd weer een feest om hier te zijn. Ik heb voor het eerst in mijn leven een beflijster gezien, op doortrek volgens Gertjan. Verder geen wild gezien. Een mooie wandeling gemaakt. Zaterdag regende het veel. Toen een mooie rit gemaakt en hier en daar uitgestapt om te genieten van het uitzicht. Eigenlijk zouden we langer willen blijven maar verplichtingen elders in Frankrijk nopen ons om te vertrekken. Als we gezond blijven, komen we zeker weer terug.

Ricardo en Annemieke van Rosendaal                                14-9-2019 tot 18-9-2019

Aan het eind van onze vakantie in de Cantal nog een tussenstop voor een paar dagen gezocht waar we nog wat konden wandelen. Omdat we geen zin hadden om via Parijs terug naar Nederland te rijden een plek in de Morvan gezocht.

Uit de vele camping die we daar te kiezen hadden sprong Rose de Provins er voor ons direct uit door de goede meningen. Wat een heerlijke plek, een oase van rust en een fijne ontvangst.

De eerste avond een vos gezien achter de camping en elke avond de sterrenhemel bekeken. Door de warmte de eerste paar dagen niet veel gewandeld, de rust op de camping was al heerlijk en we hebben leuke gesprekken gehad met Gertjan en Tjitske. Helaas verder niet veel vogels en wild gezien dus we moeten zeker nog eens terug wat dus geen straf is.

Sjoerd, Wilma en hond Spijker                                              11-9-2019 tot 13-9-2019

Op onze thuisreis nog even 2 nachtjes bijkomen op Rose de Provins. Kennismaken met Gertjan, jammer Tjitske er even niet was maar de gastvrijheid is top. Wat een heerlijk rustig terrein met ’s nachts alleen het blaffen van de reeën en het schreeuwen van de bosuil. We komen graag nog een keer langs om wat langer te genieten.

Hans en Tjitske                                                                           31-8-2019 tot 5-9-2019

Voor de 4e keer op Rose de Provins neergestreken. De camping, natuurlijk met zijn eigenaar Gertjan en Tjitske, staat bij ons in de lijst van favorieten. Wederom is/was het genieten in dit echt prachtige gebied. Zo stil en evenzo ontzettend mooie sterrenhemel. Top, wij hopen nog vele malen bij jullie ons ‘kamp’ te kunnen opzetten.

Johan en Miep                                                                            31-8-2019

Jij, Gertjan vroeg om iets te schrijven in het nieuwe boek. Zoals je weet : “Wie schrijft die blijft”, dat is dus van toepassing op ons. Ook de tweede keer op Rose de Provins is goed bevallen. Zeker nu Miep en Tjitske wekelijks een rit te paard gingen maken. Volgend jaar komen we graag weer.

Kim, Stefaan, Jarne en Romy                                                 30-8-2019

Het was leuk om jullie te ontmoeten. We hebben nog nooit op zo’n mooie rustige camping geweest. ’s Avonds een mooie sterrenhemel, ’s morgens broodjes aan huis. Het was een super goede ervaring voor de kids. Hun eerste campbeleving. Romy vond het heel gezellig om samen met Tjitske op stap te gaan op de paarden en is heel blij met het oude hoefijzer van Storm. Het is hier een prachtige omgeving met mooie bezienswaardigheden en wandelgelegenheden. Het zal zeker geen vaarwel zijn, maar tot ziens!

Stef en Gerda en hondje Flush                                               29-8-2019

Hoog stonden we dit jaar met eersterangs uitzicht op reeën en wilde zwijnen in de avondschemering. Even later, daarboven, miljoenen sterren en stilte.

Deel van de natuur zijn we en deze camping leent zich uitstekend om dat te beseffen. We zullen er weer met plezier op terugkijken!

Hugo en Liesbeth                                                                       28-8-2019

En weer hebben wij genoten op jullie heerlijke terrein. De rust, de ruimte, de donkere nachten. Doodstil met prachtige sterrenhemels en jullie gastvrijheid maken het dat we iedere keer weer terugkomen.

We kunnen er weer even tegen!

Mario Mieke, Hannah en Nathan                                          24-8-2019

Wat een mooi en rustig verblijf hadden we op jullie camping. De pubers van 14 jaar genoten van de qualitytime en het ontstressen op deze heerlijke plaats. Hannah haalde haar hartje op met de paarden en onder de vleugels van Tjitske genoot ze van de dagelijkse ritjes. Een mooie match! Als we kunnen binnen de vakantieplannen de volgende jaren, komen we zeker terug. Het nette sanitair, de ruime kampeerplek, de rust, het meer vlakbij, het kleinschalige maakte dat dit een geslaagde vakantieplek was. Dankjewel!

 

Madelein en Ad                                                                          24-8-2019

Op zoek naar een kleine camping, kwamen we, op advies van een camping in Menessaire aan het telefoonnummer van Rose de Provins. Gelijk aan de telefoon viel al de relaxtheid op en dus kwamen wij hierop af.

De grote plaats, de enorme ruimte eromheen, prima toiletgebouw, water, elektra, alles aanwezig. Helemaal top. Ook leuk dat er iedere ochtend heerlijk verse broodjes en eieren aan huis bezorgd werden. Ook een vers kruidentuintje was voorhanden en wat klein fruit/groenten of zelfs een ijsje. Aan alles is gedacht, zelfs advies voor wandelroutes etc. Wij kwamen voor een paar dagen, maar door al dit leuks zijn we 12 dagen gebleven en dat is voor ons erg lang! We hebben dan ook enorm genoten. Hartelijk dank en heel veel succes en plezier met jullie bedrijf.

Wij zijn nu zo verwend door de rust en het heerlijke vogelgetjilp dat we bang zijn dat onze volgende camping zal tegenvallen. Ook onze nieuwe vrienden – een boomklever en een ringmus – moeten we met pijn in ons hart achterlaten.

Eigenlijk is dat nog niet alles wat jullie en de omgeving doen. Een advies bij een lekkage en het lenen van gereedschap maakt het dat je gewoon je caravan dak oplegt en weer helemaal waterdicht krijgt. Daarnaast werkt de omgeving mee om Madelein razend enthousiast te krijgen voor het tafeltennis! Maar vooral het ontstressen en relax worden ‘down to earth’is geweldig. Het zou zo maar kunnen zijn, wat we ook nooit doen, dat we terugkomen op jullie camping, omdat dit plekje echt- heel echt- uniek is!

Inge, Casper, Silke en Hanna                                   22-8-2019

Wat een fijne rustige camping en wat een prettige ontvangst en goed verblijf. Dank voor de gastvrijheid!

Silke schrijft:

Dit is een leuke camping en er zijn leuke pony’s. De camping krijgt van mij een 8!

Hanna schrijft:

Doei Gertjan en Tjitske, ik vond het erg leuk.

Grady en Erica Uyt de Boogaardt                           14-7-2019 tot 19-8-2019

“Niets”

 

Niets hoeven en niets moeten

Da’s vrijheid op en top!

Geen schoenen aan je voeten

Geen zorgen aan je kop.

 

Geen druk verkeer, of veel lawaai

Niets van dat alles hoor

Wel veel getjilp, een Vlaamse gaai,

Of een waar ‘putter-koor’.

 

Niets dan sterren in de de nacht

En ’t licht van vollen maan.

Een uil roept in de verte, zacht

Ons groetend voor ’t slapen gaan.

 

Een coupe met ijs: “ook slagroom bij?”

Aan niets zal ’t ons ontbreken.

Nachtwandeling; dwars door de wei

Een dassenburcht bekeken.

 

En wat betreft “Monsieur Patron”

Niets is hem ooit teveel:

Een haakje, lamp, Boeuf Bourguignon

Of pannenkoekenmeel (Blé).

 

5 weken op dezelfde plek

Waarom doe je zoiets?

Nou ja, dat is toch niet zo gek,

Geweldig toch, dit NIETS!

Matthijs en Francine                                                  17-8-2019

Ken je het verhaal van die mensen die bleven plakken?

Dat waren wij. Wij zouden vijf nachten komen, dat werden er zes, toen zeven en toen vroegen we of we nog wat nachtjes konden blijven. Zo werden het er 10!

Tien nachten op dit mooie plekje. Zo lekker rustig en vriendelijk. Waar ik een pruim bij het ontbijt kan plukken. Waar Matthijs de omgeving verkende met zijn cyclocross en waar ik met blote voeten in het gras drie boeken uit las. En waar Matthijs best aardig heeft geslapen op jullie tuinkussens (dank!)

Bedankt voor een ontzettend fijne tijd bij jullie!

 

Koen en Lyska van der Elst                                       17-8-2019

Wat een mooie plek hebben jullie hier en wat een fijne camping maken jullie ervan. We hebben het heerlijk gehad en we zullen Rose de Provins niet vergeten. Misschien tot ziens.

Julie en Simon                                                              15-8-2019

We kwamen voor een weekje , maar bleven hangen. De rust, mooie omgeving en de warme mensen waren net wat we zochten. We komen terug! Mocht plek 10 dan vrij zijn………

Arjen en Gerda en de kids                                        14-8-2019

Hartelijk dank voor de gastvrijheid en jullie behulpzaamheid. De twee buitenritten op Storm waren geweldig en aan te bevelen voor iedereen. Dit was de eerste keer voor ons op een mini-camping en we vonden het zeer goed. Lekker rustig, ruime plekken en eenvoudig maar goed sanitair. We zullen deze camping aanbevelen. Bedankt en wie weet tot ziens.

Janet en kees                                                               12-8-2019

Woorden schieten te kort. Plek 10 is echt de mooiste, mooier dan een slaapkamer.

Dank voor de broodjes en wijn, dank voor schone en warme douche, dank voor de elektra in je schuur, dank voor de heerlijke Boeuf Bourgignon, dank voor stilte en rust en dank voor de prachtige plek.

Frans, Erna en hond Daantje                                   10-8-2019

Via vrienden zijn wij op deze wonderheerlijke plek beland. “Echt iets voor jullie” zeiden zij. En of dat klopt! De rust, de stilte, de natuur met zijn vogels, vlinders, bloemen en planten en de reeën, wilde zwijnen, alles wat je ziet en hoort in deze heerlijke stilte! En dan die sterrenhemel. Nog nooit zoiets gezien en ondergaan. Ik ben van huisuit een luide prater, hier sprak ik steeds als vanzelf ‘sotto voce’ en dat heeft mijn innerlijk goed gedaan. Frans heeft genoten van zijn vroege wandelingen en zijn ontmoetingen in de natuur. Ook Daantje heeft genoten op haar oude dag van de rust en vrijheid. Lieve alle twee dank jullie wel voor jullie goede zorgen, assistentie en warme broodjes e.d.

Tjitske nogmaals bedankt voor de heerlijke wandeling. Veel liefs en hopelijk tot snel een volgende

keer!

Arno en Pauline                                                           8-8-2019

Reserveren daar houden wij niet van, maar als je via internet zo’n kleine camping vindt waar je naar toe wilt, dan toch maar een keer reserveren, zonder einddatum. Toen we aankwamen besloten we dan maar een weekje te blijven. Dat zijn twee weken geworden. Genoten van de rust en de natuur en de vele potten jeu de boule met jullie vasten gasten Grady en Erica.

Het was een heerlijke vakantie, dus wie weet…

 

Tineke en Aart                                                             8-8-2019

Wij hebben het bij jullie prima gehad. Een mooie rustige camping, die ook nog eens heel centraal ligt in de Morvan. Steden als Autun, Avallon e.d. zijn vanaf de camping goed bereikbaar. En als we dan terugkwamen was er de stilte, de donkere nachten (dat is in Nederland bijna niet meer mogelijk) en een wonderschone sterrenhemel: we zijn al snel gestopt met tellen.

En niet te vergeten de bezorgservice: hier is de bakker en het gebruik van de vriezer. Het was fijn. Wellicht tot een volgende keer. Meestal staan we 1x op een camping en gaan daarna weer naar een andere bestemming. Maar kiezen we nog eens richting Morvan de melden we ons opnieuw!

Gijsbert en Bea                                                            7-8-2019

Op onze vakantie, de eerste keer in de Morvan, zijn wij op zoek naar rust, ruimte en natuur. Wij belandden op jullie camping, Rose de Provins, waar wij gastvrij werden onthaald en een mooie, ruime plaats kregen voor 2 nachten, want de plek was gereserveerd. Gelukkig was daarna weer ruimte en kwamen wij na een uitstapje naar een andere camping weer terug en zijn nog 9 dagen gebleven.

Zomaar wat te noemen:

op vrijdag een glas wijn en een ijscoupe op het terras,

iedere morgen vers brood bezorgd bij de caravan,

door Tjitske zelf gemaakte bonbons,

heerlijke wijn,

vriendelijk, gastvrij, persoonlijk,

prachtig weer,

’s nachts echt donker.

Kortom het was goed om hier te zijn. Bedankt voor jullie goede zorgen en wie weet tot een volgende keer!

Anne en Allden                                                            6-8-2019

Met pijn in mijn hart verlaat ik deze plek. Ik had hier makkelijk nog langer kunnen verblijven. Niet alleen de omgeving is prachtig maar jullie hebben een camping gecreëerd waar rust, vriendelijkheid en vertrouwen centraal staat. Dat sfeertje bepalen jullie voor een groot deel, dus dankjewel.

De wijnranken bij Beaune en heuse Rogier van der Wyden in l’hotel Dieu, de vogels en de panoramische uitzichten op onze wandelingen door de Morvan en het verkoelende water van Lac des Settons…. Wij, Allden en ik, komen hier graag nog een keer terug. Wellicht met anderen in ons kielzog.

Ron en Monique en hond Bodhi                            5-8-2019

Een hele fijne camping in een mooi gebied. Onze eerste kennismaking met de Morvan. Drukte aan het meer viel ons een beetje tegen maar de rest van de omgeving is heerlijk rustig. Heel mooi weer gehad en fijn dat het ’s avonds afkoelt. Super ruime plekken en de mogelijkheid om ’s ochtends een lekker broodje te bestellen. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Hilde                                                                               29-7-2019

Dat van die ‘terugkomplek’ zijn geen loze woorden geweest. Ik heb hier wederom een zalige kampeerweek achter de rug. Die heuvel met zijn met veel zorg aangelegde kampeerpercelen, is mu stilaan zeer vertrouwd en geliefd.

Tjitske, de avond wandeltocht die je organiseerde in het diepe woud op zoektocht naar beren en wolvenholen en zoveel meer….. heeft mij veel bijgebracht over de diepe roerselen van de natuur. Met dank en is voor herhaling vatbaar. Mijn dank voor jullie gastvrijheid. Terug op mijn noordelijker gelegen woonplaats, zal ik kunnen terugblikken op deze fijne vakantieweek in Les Rose de Provins.

Kati en Ingo                                                                  8-7-2019 tot 29-07-2019

De vakantie is voorbij en we kunnen niet geloven hoe snel drie weken voorbij kunnen gaan. Het was mooi zoals altijd bij jullie en we voelden ons zeer comfortabel. Als we konden zouden we hier graag de hele zomer doorbrengen. Maar tot ziens en we wensen jullie en Rose de Provins tot dan toe het allerbeste. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid.

Gijs, Kyra, Robin en Mees                                         27-7-2019

Wij hebben ontzettend genoten van jullie fantastische plek en alle gastvrijheid! De mooiste dag van de hele vakantie volgens Robin onze dochter was de dag van de paardrijles op Storm. Weinig woorden maar een glimlach van oor tot oor zegt genoeg! Elke dag warme broodjes bij de tent en altijd vriendelijk en behulpzaam, wij komen hier graag terug om nog eens te genieten van al dat fijns hier. Veel liefs en bedankt voor alles.

Sandra, Ufuk en Luc May                                         8-7-2019 tot 26-7-2019

Es hat uns wieder mal sehr gut bei euch gefallen. Luke fand das Reiten richtig super, aber auch den Salat. (so hat er das gesagt) Tjitske dir Danke ich für deine liebenswerte und lebenslustige Art, du bist ein toller Mensch. Danke für deine erziehungstipps! Wir werden Euch bestimmt wiederbesuchen, weil wir die Atmosphäre hier soooooo geniessen!

Mathieu en Hilly                                                          18-7-2019 tot 25-07-2019

Een prachtige week en een mooi plekje en heel warm weer. Weet niet wie ik moet bedanken voor dit laatste. Bedankt voor het aangenaam verblijf.                   

Bouke en Wilma                                                          24-7-2019

Wat een rust en stilte en ruimte hebben wij hier ervaren. Plekje nummer 10 met het prachtige uitzicht, met een doorkijkje op het Lac des Settons. Verder was de sfeer op de camping in het algemeen ook zo vriendelijk en goed georganiseerd. Kortom een prachtige idyllische plek.

Henk Wierda en Annelijn Tromp                            22-7-2019

Op het moment dat je deze camping op komt rijden, voel je de ultieme rust al. Gastvrijheid, natuur en stilte zijn belangrijke begrippen hier. We hebben genoten van de omgeving en de paarden. We komen zeker nog een keer terug, bedankt!

Leo en Elly Maasland                                                 14-7-2019 tot 22-07-2019

Morgen reizen wij verder na 6 heerlijke dagen op Rose de Provins. We hebben enorm genoten van het mooie weer, de ruime en schaduwrijke plek, de hartelijke ontspannen ontvangst door Gertjan en de sfeer op de camping. Rose de Provins is in alle opzichten een prachtcamping. We hopen hier zeker nog een keer terug te komen.

Karin en Bjorn                                                              5-07-2019 tot 18-07-2019

Morgen rijden we terug naar huis. De afgelopen 13 dagen hebben 9 campings bezocht. We hoppen door Frankrijk om te genieten van de mooie MTB-routes. 3 nachten op één camping is voor ons uitzonderlijk, maar Rose de Provins is zo’n zalige plek. Ik zou zo nog langer blijven!

De vers gebakken broden en lekkers uit tuin en omgeving maken het nog leuker. Bedankt voor deze fijne dagen, jullie gastvrijheid, zorgzaamheid en vriendelijkheid.

Dorien en Reinder                                                       20-07-2019

Dank voor de relaxtheid de gastvriendelijkheid, de pret met Storm en Derby, de jeu de boules baan, de diepe donkere nacht op de camping, de ruime plekken, het mooie groen en de manier waarop jullie gasten uit verschillende landen weten te bereiken om hier naar toe te komen. We hebben genoten van alles.

Myriam en Philip                           13-6-2019 tot 28-6-2019

Menu “Rose de Provins”

: Een blootvoets ochtenddrenteltje op een bedje van koel parelend gras.

: Een soepje van groene schaduw aan de rand van een kom vol meer.

: Een tussendoorritje op de pony geflankeerd door bosjes ontroering.

: Een majestueus stuk natuurgebraad met grille porties rust en schoonheid.

: Een feestelijk melkwegdessert met suikersterren die kwetteren van plezier.

Dit menu met een warm gevoel opgediend door Gertjan en Tjitske. Bedankt lieve mensen het was weer delicieus!

Rien en Annette van den Bergh               12-06-2019

Wat een geweldig leuke camping hebben jullie. We hebben ons vermaakt met vogels kijken, fietsen en wandelen. Heel veel soorten vogels gezien, prachtig. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Peter en Alex Nagtegaal                                            12-06-2019

Wat een ontdekking! Wat een mooie camping! Rust en prachtig vergezicht, stilte die ontroert, een oase. En de Morvan kostbaar gebied. De tijd staat hier stil. Wij hebben genoten en komen zeker terug!

Heel veel geluk samen “Eden is hier”

Hans en Mieke Wilshaus                                           9-6-2019

Op doorreis van Chambonnay naar Diekirch waar Hans, met wandelvrienden heeft gewandeld als voorbereiding op de 4 daagse van Nijmegen (hij gaat voor de 20e keer) kwamen wij op aanraden van onze kleinzoon bij juf Tjitske aan.

Zowel Jordy en ook Jill onze kleindochter hebben bij jou in de klas op de basisschool Annie M.G. Schmidt gezeten in den Haag! Het was heel leuk om jou en je nieuwe man hier weer te mogen ontmoeten. Heel veel geluk en liefde op deze prachtige plek. Wij hebben genoten!!

Henny en Jan van Maanen                                       25-5-2019

We zijn de tel kwijt hoe vaak we hier zijn geweest, dat komt vast door onze leeftijd. (slijtage aan het benul) In deze editie hebben we nu drie keer geschreven. We hopen nog vaker te komen, want het blijft bijzonder op Rose de Provins. Zolang we nog kamperen zullen we altijd weer naar deze plek willen. Waardoor komt dit? De natuur, de rust, de vriendelijke ontvangst, de goede sfeer en waar komt de bakker nog aan huis?

Opnieuw wensen we jullie samen alle goeds toe op deze mooie plek.

 

Miep en Johan Kloos                                   5-5-2019 tot 18-5-2019

Rose de Provins werd de camping na zeven seizoenen Auvergne.

Tom en Ilona Teseling bevolen deze camping van harte aan.

De afgelopen veertien dagen zijn ons zo goed bevallen dat we in augustus terugkomen voor in ieder geval drie weken. Tom en Ilona hadden gelijk: een mooie camping in een mooie omgeving met gastvrije Tjitske en Gertjan.

 

Grady en Erica Uyt de Boogaardt           21-4-2019 tot 4-5-2019

Al 16 keer dezelfde plek, dat kan toch haast niet waar zijn.

Toch is het zo en da’s niet gek, ’t is hier ontzettend gaaf en fijn!

Veel wandelingen zijn bekend, en ook een aantal mensen.

Wij voelen ons hier zeer verwend, wat zou je verder wensen?

Al komen we nog 20 keer, stel dat wij dat nu willen.

Het wordt nooit saai; genieten weer, er zijn altijd verschillen.

 

Berend en Mieke Gerlach       23-4-2019 tot 1 mei 2019

Rose de Provins is een prachtige camping. Jullie zijn erg behulpzame gastheer en vrouw. Helaas hadden we pech met gezondheid en het weer, maar we hebben hier toch een goede tijd gehad. De camping en de Morvan verdienen een tweede kans en dat gaat zeker gebeuren. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.

Evert Jeen, Marli en Jentel        26-4-2019 tot 1-5-2019

Wij waren hier met de camper naartoe gereden wat alleen al een prachtige rit is in dit ruige gebied. De camping is goed toegankelijk voor campers met lekker grote plekjes en een prachtig uitzicht over het gevarieerde landschap en het meer Lac des Settons.

De eigenaren zijn super vriendelijk en weten veel over de omgeving wat ook nog eens is samengevat in een map die je bij aankomst meekrijgt.

En dan het paardrijden. Tja dat is uniek. Zeker als je kiest voor een 2 uur durende buitenrit. Connemara is het ras en daardoor uitermate geschikt voor dit ruige terrein. Veiligheid voorop onder deskundige begeleiding van de eigenaresse die al 40 jaar ervaring heeft met paarden. Heerlijke tijd gehad op plek nummer 5. We zullen de lekkere witte wijn en warme broodjes bij het ontbijt missen. Tot snel!

Marcko en Suzanne Verbeek     29-9-2018 tot 5-10 2018

Daar waren we weer om te genieten van de rust in dit mooie stukje Frankrijk! We zijn helemaal uitgerust, al hebben we gemountainbiket en tot twee keer toe pech gehad. Een lekke band en een kapotte versnelling. Maar dat mocht de pret niet drukken. Gewoon doorgaan met de lekke band, uiteraard wel terug naar de camping.

En nu gaan we weer op huis aan. Dat wordt weer hollen en vliegen, de een heeft nog meer haast dan de ander. Welkom in Nederland! Maar, het is maar net hoe gek je je laat maken daardoor he. We komen terug misschien in de zomer. Bedankt voor alles.

Justine, Paulo, Sofia, Julia en Olivia       oktober 2018

Un camping tranquille comme on les aime! Nature, calme, balades et seuls au monde !

Magnifique, merci à vous.

Chris en Renske      15-9-2018 tot 22-9-2018

Ondanks dat de kippen van de leg zijn (en dus geen eitje bij ontbijt) toch een heerlijke vakantieweek gehad. Lekkere warme broodjes voor ’t ontbijt met een mooi uitzicht vanaf ons plekje. De camping is een mooi startpunt om de Morvan te ontdekken en na een lange dag nog op de camping van de rust te genieten. Bedankt voor de gastvrijheid en een mooie verzorgde vakantieweek.

Henk en Ria Borst    5-9-2018 tot 17-9-2018

Voor de eerste keer in de Morvan en dat op zo’n schitterende plek staan. De rust en natuur om je heen , een bosuil die zich bijna dagelijks laat horen.

Een fijne goed verzorgde camping, waar je heerlijk kunt ontspannen en tot rust komt. Wat wil je nog meer. Wij komen zeker nog een keer terug.

Laila en Floris        13-9-2018

Jullie mooie camping getipt gekregen van kampeerders en geen spijt gehad om ernaar te luisteren. We hebben een heerlijke tijd gehad. We dachten nog wel naar een andere camping te gaan, maar zijn lekker gebleven. Geweldig veel ruimte en rust, prachtig uitzicht (plek 10) en sterrenhemel, fijn schoon sanitair, lieve medekampeerders, mooie omgeving en goede tips. Melle heeft zich ook goed vermaakt met kijken naar Derby en Ben en leren lopen!

Ronald en Jana      10-9-2018

Ik ben niet zo’n schrijver als mijn voorgangers. Maar met weinig woorden kan ik zeggen: het was mooi. Zalige rust en prachtige sterrenhemel.

Stef en Gerda Kunst     20-8-2018 tot 31-8-2018

Onder de boom van goed en kwaad stonden we.

We hebben ervan gegeten. Het smaakt naar meer.

Grady en Erica Uyt de Boogaardt      13-8-2018 tot 27-8-2018

Als je al jaren naar deze plek op vakantie komt en van de diverse seizoenen hebt kunnen genieten ben je volgens ons een geluksvogel!

De zon flirt met de regen, zijn glimlach warm en gul

De regen daarentegen, heeft echt geen flauw benul.

Met glinsterende ogen spuwt zij haar ongerief.

De zon droomt regenbogen bij d’aanblik van zijn lief.

En wij, we spreken van geluk en van een pot met goud, bij ’t aanschouwen van dit kunststuk

Uit liefde opgebouwd.

Sue and Oliver             21-8-2018

We have had a truly memorable stay her at your beautiful campsite. These are some of the things we have loved the most :

The superb peace and tranquillity, stunning views, wall-to-wall sunshine, watching the swallows diving for insects, friendly neighbours who we hope will be there next year when we come again.

Oh and fantastic hot showers!!  Thank you for your kind hospitality.

Reggie en Hilde de Kraker     18-8-2018 tot 21-8-2018

Leven als God (en godin) in Frankrijk! Op jullie terrein is dat zeker mogelijk. Wij en onze 3 honden hebben genoten van de rust en de wandelingen in het Feeënbos vlakbij. We zijn blij dat we de laatste drie dagen van onze vakantie hier hebben doorgebracht. Onze regel: nergens langer dan 1 nacht, hebben we graag eens gebroken.

Carl en Anna       12-8-2018 tot 19-8-2018

Wir haben eine sehr schöne Woche bei Euch in der Bourgogne verbracht. Wir haben hier bei Euch gefunden, was wir schon  so oft gesucht haben: Ruhe, einen klaren Sterrenhimmel, viel Platz, Sonne und Wärme, Schwalben und Greifvögel, schöne Plätze zum Musizieren, Seen zum Schwimmen und Paddeln, viel leckeren Wein und Käse, fantastisches Obst und Gemüse und so viel mehr….

Wir danken für die schöne Zeit und freuen uns auf ein Wiedersehen.

Anneke Dijkstra en Hielke Mijer      12-8-2018 tot 16-8-2018

Niet geheel zomaar zijn wij op deze camping gekomen…

en het is een aangename kennismaking met de stilte, de melkweg, de bosuil, de koeien van de buren, het ven, le Lac des Settons en met jullie!

Stefan en Barbara     26-7-2018 tot 1-8-2018

Rose de Provins ein liebliches Ort. Hier funden wir Ruhe, Natur und  nette Menschen. Zum Glück haben wir diesen Platz gefunden, weil es am See zu voll, zu laut und zu, zu…… war. Danke für die tollen erholsamen 5 Tage bei euch.

Jeroen en Marianne Soetens    20-7-2018 tot 30-7-2018

Mijn baasjes slepen me overal naar toe, maar hier vond k het echt heerlijk. Even wennen aan de paardjes en koeien achter de heg. Leukste moment natuurlijk als “de bakker” ’s ochtends een broodje kwam brengen aan de baasjes. Dan werd ik heerlijk op mijn buikje gekriebeld. De baasjes waren met alles blij: de mooie plek onder de tamme kastanjeboom, het schone sanitair, de gastvrijheid, de verse groenten uit de tuin (heerlijke bietjes). Elke dag even snuffelen rond het ven, lekker blaffen tegen de dode zeehond in het midden. Ik ben nog geen vriendjes met die Roemeense hond, maar misschien de volgende keer?

Hilde van Gerwen    26-7-2018 tot 29-7-2018

Hartelijk dank voor de fijne dagen op jullie domein Rose de Provins.

Op mijn plek hier boven op de heuvel, raakte ik niet uitgekeken op de overweldigende natuur rondom mij! Dit is de plek om je leven terug in balans te brengen en tot rust te komen. Zo voelt het ook!

Ook nog mijn dank voor jullie hartverwarmende gastvrijheid. Dit is een terugkomplaats voor mij.

Wat een luxe dat bronwater zeg.

Ellen en Veerle Stoffelen    19-7-2018 tot 27-7-2018

Dank voor de fijne week op jullie plek. Alles wat een rustige natuurkampeervakantie nodig heeft is hier. Fijn om jullie liefde en zorg voor deze plek, de paarden en de kampeerders te voelen. Dat geeft net de ‘extra’ details, de hartelijkheid….

Veel plezier voor jullie gewenst de komende jaren hier. Wij zouden zeggen: doe zo voort.

Marian en Hermann    18-7-2018 tot 25-7-2018

Merci für die Ruhe und die Atmosphäre auf diesem wunderschönen kleinen Platz. Und dafür, dass ihr euch so liebevoll und freundlich un alle kümmert!

Bevor ich hierher kam dachte ich campen sei nichs mehr für mich. Hier hat es wieder Spass gemacht, war erholsam und schön. Wir werden in Norddeutschland allen unseren Freunden von Rose de Provins erzählen!

Kristof en Cynthia van Dijck      11-7-2018 tot 18-7-2018

Dankjewel voor jullie gastvrijheid en behulpzaamheid. Het is hier zalig vertoeven, heerlijke rust, ruimte, eenvoud, mooie uitzichten en een mooi onderhouden terrein. Wij komen graag terug!

Familie van Dijck    11-7-2018 tot 18-7-2018

Geheel onverwacht hier terecht gekomen. Een hele fijne mini-camping, zelfs voor de kinderen! Alles tip top verzorgd en voor ons dochter een extra belevenis om een buitenrit te kunnen maken op de pony!

Patrick Broekema en Dieke Elfring    van 13-7 tot 17-7 2018

Wat een geweldige plek is Rose de Provins. Je kunt hier echt helemaal tot rust komen. De camping is qua aanleg een waar kunstwerk. Voor ons een perfecte plek om even rustig te kunnen landen. Ook heel fijn dat er broodjes zijn en natuurlijk de groentetuin. Zo’n grote krop sla hebben we nog nooit gezien! En de sterrenhemel is werkelijk adembenemend.

We hebben genoten komen graag nog eens terug.

Ad en José      8-7-2018 tot 15-7-2018

We moeten rennen, springen, vliegen…..o nee, we moeten niks

We mogen wakker worden wanneer we willen, marktjes bezoeken, nieuwe dorpjes bezoeken en ontdekken, boeken lezen, zwemmen in het meer, heerlijk een hele week genieten van alle rust en jullie gastvrijheid en we krijgen precies op maat de aandacht die we vragen.

Dank daarvoor en graag tot volgend jaar.

Kati en Ingo Schmengler    25-6-2018 tot 14-7-2018

What more can we say as those were great but too short holidays! This place is so lovely, we will absolutely see you again next year.

Sandra, Ufuk, Luke May       26-6-2018 tot 13-7-2018

Wir Danken Euch für die wunderschöne Zeit bij Euch.

Tjitske auch wenn ich noch fleissig die Aussprache deiner Namen üben werde, möchte ich Dir von harten Danken wie liebevoll du zu Luke warst und ihm auch noch die Angst zum Reiten genommen hast. Toll! Wir werden wiederkommen!

Kees en Berendine van Gameren     29-6-2018 tot 9-7-2018

Genoten hebben we van een heerlijke week op jullie camping. Heerlijke ruime plaatsen en fijne douches. Wat een rust en uitzicht. Jullie natuurlijke gastvrijheid en bescheidenheid hebben we erg gewaardeerd. Natuurlijk heeft het prachtige weer ook meegeholpen om deze week compleet te maken.

We zullen zeker Rose de Provins noemen aan mensen die op zoek zijn naar rust en wie weet komen we zelf ook nog eens.

Ger en Trudy Landwehr     19-6-2018 tot 6-7-2018

Wat een geweldige camping hebben jullie. Als je hier niet tot rust komt dan kom je nergens tot rust.

Ook zijn jullie zeer behulpzaam, Gertjan heb jij een lijmtang, natuurlijk, welke maat wil je hebben? Voor mijn wandelschoenen. Komt voor elkaar.

Gertjan is er een koelkast aanwezig waar ik mijn oogdruppels kan bewaren? Geen koelkast op de camping, maar dan stoppen we ze in onze eigen koelkast. ’s Avonds als het donker is geen straatlantaarns boven je kampeermiddel. Lekker donker, met een zaklantaarn naar het toiletgebouw waar wel een lampje brandt. Houden zo.

Een camping om misschien terug te komen of aan mensen door te geven die van rust houden.

Ronald en Martina Hop     28-6-2018 tot 5-7-2018

’t Was weer fijn vertoeven op jullie idyllische camping. Genoten van het mooie uitzicht, de prachtige omgeving, de heerlijke rust, de tsjilpende musjes, de zoemende bijen in de fraaie lindebomen, de lekkere appeltaart, de fijne douches enz enz enz.

En…. Een leuke mohair-geitenboerderij vlakbij!

Henk en Anneke Goedhart     25-6-2018 tot 30-6-2018

Voor ’t eerst in de Morvan! Wat is het hier mooi en rustig! De camping super, schoon, mooie plaatsen. De wind nemen we op de koop toe. Had op internet al gelezen over de 2 pony’s dus spullen meegenomen om te rijden. Fantastische rit gemaakt met Tjitske, bedankt!

We gaan zeker nog een keer terugkomen naar deze oase van rust.

Myriam en Philip Eyndels           4-6-2018 tot 27-6-2018

We zouden onze 3,5 weken vakantie hier beginnen en na enkele dagen doorreizen. Het feit dat we hier heel de tijd (23 dagen) gebleven zijn, zegt genoeg. Het is voor ons de derde maal dat we hier van deze prachtige camping mogen genieten en het zal ook niet de laatste keer zijn.

Bedankt voor alle goede zorgen en we wensen jullie samen nog veel geluk.

 

Ferry en Ineke Kuijk      21-6-2018 tot 25-6-2018

Na 4 jaar teruggekeerd en de camping is weer een soort thuiskomen. Dank voor de natuurlijke gastvrijheid! We hebben genoten van de rust op de camping en omgeving.

Bedankt en we komen zeker in de komende jaren terug.

 

Marina en Henkjan       1-6-2018 tot 24-6-2018

We schreven het nu al keer op keer. We willen niets minder en hoeven niets meer.

Dit is onze ultieme vakantieplek. Vinden anderen dat ééntonig of gek?

Een mooiere bestemming kennen wij niet. Dat is de reden dat je ons hier ziet!

Dus tot de volgende keer, zetten we de caravan hier weer neer!

Bedankt.

 

Linda Oskam en Suzanne Stam        15-6-2018 tot 23-6-2018

Wat een heerlijke plek die we toevallig op internet ontdekten. De stilte, de ruimte, de “kolibrimus” die in de lucht kon hangen, de sterrenhemel compleet met Melkweg en jullie gastvrijheid hebben het een heerlijke week gemaakt. Lekker gewandeld in de omgeving. Heerlijk gegeten aan het meer, leuke stadjes bekeken en musea bezocht, maar ook gewoon lekker luieren en lezen op de camping. We hebben zelfs gemeten hoe snel de varens groeien! Snel dus, maar verder gaat alles lekker traag hier in de Morvan.

Dank voor de gastvrijheid, broodjes en eitjes.

 

Bertha en Gerard Bais           10-6-2018 tot 17-6-2018

Fijn dat we weer op jullie fijne camping mochten zijn. We zijn hier nu voor de vierde keer en alles is nog beter geworden. Allereerst natuurlijk de aanwezigheid van Tjitske als nieuw “maatje” voor Gertjan, heel fijn.

Dan is het vennetje opnieuw verbeterd en toegankelijker gemaakt. De douches zijn nu voorzien van thermostaten. Heel plezierig.

We hebben een mooie week gehad, al zat het weer nu niet zo mee.

 

Johan en Trees Gelderloos        28-5-2018 tot 7-6-2018

Ook wij hebben hier ontzettend genoten van het hier zijn, op deze geweldige rustige camping. Dank voor alle service, gezelligheid en goede zorgen.

Ook wij hopen hier zeker nog eens te komen.

 

Henny en Jan van Manen    17-5-2018 tot 26-5-2018

Alle punten (zie mei 2017) kloppen nog steeds. Er is zelfs nogal wat bij gekomen.

1e Tjitske

2e Koffie met appeltaart in de tuin.

3e 2 paarden, een hond en 2 poezen.

We zijn blij dat jullie hebben besloten samen verder te gaan. Wij zijn deze week weer helemaal onthaast.

Succes deze zomer.

 

Eva en Dolf Drippel met hond Anton        15-5-2018 tot 21-5-2018

Herzlichen Dank für die wundervollen Tage auf diesem tollen Platz. Erholung pur!

Wir haben die Zeit hier sehr genossen. Nun ist Zeit für die Heimreise, aber es bleiben uns viele Erinnerungen.

 

Willem en Joke ter Horst     13-5-2018 tot 20-5-2018

Rose de Provins, zo vertrouwd maar ook weer nieuw met Tjitske erbij aan Gertjans zij!

Oude bekenden en hier en daar een nieuw gezicht. We zijn blij dat we toch zijn gezwicht voor het aanbod van Bart en Annet. Nieuwe dierenvrienden om ons heen. 2 paarden, 2 poezen en een hond.

Regen, mist, wind en soms wel koud maar uiteindelijk kwam het allemaal toch weer goed en gaan we weer vol goede moed retour en zeggen bonjour……..au revoir. Vast en zeker zien we elkaar!

 

Lies en Jan Bos met hond Luca        5-5-2018 tot 19-5-2018

3e jaar en 4e keer Rose de Provins. Lies heeft het vertaald in een zentangle.

Met de bloemenpracht van de Morvan. De druiven voor de ‘Rose de Provins”. De vogeltjes van de camping. De varens van het camping pad. Het beschermende dak en de rust. Na een buitje altijd weer veel zonneschijn.

Twee rozen voor Gertjan en Tjitske en de vlinder kijkt toe.

Heel erg bedankt en tot de volgende keer!!

 

Joke en Gerrit Mooi     11-5-2018 tot 14-5-2018

Wij hebben het hier uitstekend naar ons zin gehad. Wij waren op zoek naar een kleine en rustige camping, nou die hebben wij hier gevonden. Wat een rust.

Een zeer verzorgde camping. Alles top geregeld en fijne mensen.

Bedankt en wij komen zeker terug.

Marjolein van ’t Oever en Kok van Luik    28-4-2018 tot 8-5-2018

Wat een geweldige plek om te zijn. Alles is even mooi en prachtig. De natuur, de geluiden van vogels, echt alles. De camping is van alle gemakken voorzien en de plekken zijn ruim.

Naast dit alles en zeker niet onbelangrijk de gastvrijheid van Gertjan en Tjitske is super.

Kortom wij hebben genoten en komen zeker weten weer terug.

 

Mathieu en Hilly Kunnen  1-5-2018 tot 5-5-2018

Voor ons een onbekend gebied. Wel direct welkom met een lekker kopje thee. Fijn!! Samen met Grady en Erica veel gewandeld. Prachtige natuur; vandaag vossen gezien en een groene specht. De koolmees had z’n nest in de boom van plek 4. Wat waren ze druk.

Het was goed.

© 2017 Camping Rose de Provins